![]() |
|
||||
|
Atay o zaman madem güveniyorsun öde paramı al korumanı ! böyle boş boş eğlenceler yapmayalım lütfen. yada rica ediyorum silinsin şu konu..
nerden açtım ben ya böyle bi konuyu... sizin bu günden haberiniz yokki dünden nasıl olsun... diyorum işte ben iddia ediyorum keserim kardeşim? ver paramı keseyim ircdeki trojeni saldırısını. "sokamazlar" bu kadar. lütfen bir daha post atmayın. ve adminlerden ve moderatörlerden rica ediyorum bu konuyu kapatsınlar. ben ekmek derdindeyim. herşeyin helalinin peşindeyim. sizin gibi bütün gün oturup burada ona buna laf atmakla vakit kaybedemem. biliyorsam söylerim. bilmiyorsamda bilmiyorumdur. konuşmam bakar geçerim. ticari amaçlı düşünüyorum burayı. yoksa "aman bi konu açayımda ahmet mehmet peşime düşsün" diye değil... delikanlı olun hanginiz benim birisini kazıkladığımı gördü ? dolandırdığım varmı? kazıkladığım varmı? küfür ettiğim varmı? "BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN LÜTFEN.. PARANA GÜVENİYORSAN VERİRSİN ALIRSIN HİZMETİNİ. BEN KENDİME GÜVENİYORUM" bu konuyla ilgili "bu son postum"
|
Forumda birçok kullanıcı host aldıktan sonra madur kalıyor. Bildiğim konularda bu yüzden yorum yapıyorum arkadaşlarımıza bir nebze fikir verebilmek için. Boş boş oturduğumu nereden çıkarttın bilemedim ayrıca.
Son olarak, sözlerine dikkat et, sen benim delikanlılığımı sorgulayacak kişi değilsin.
|
Kod:
Forumda birçok kullanıcı host aldıktan sonra madur kalıyor. Bildiğim konularda bu yüzden yorum yapıyorum arkadaşlarımıza bir nebze fikir verebilmek için. Boş boş oturduğumu nereden çıkarttın bilemedim ayrıca. Alıntı:
madem sunucu yönetmişsin bilgin "yönetimdir" ben hep kurdum, açtım, sattım, kapattım v.s v.s lütfen uzatmayalım. bak inan bir sürü işim var oturup burada size boş boş laf yetiştirmiyeyim. "Allah hakkı için boş şeyler yüzünden işimden alı koymayın"
|
bekliyorum.
|
bu konuyu bi yönetici silebilirmi "rica edersem".
. : : wWw.HostArsivi.Net Internet Hizmetleri : : . Konu Cky tarafından (2007-01-26 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: konunun silinmesini rica ediyorum |
|
||||
yahu elalemin isi yokta seninlemi ugrasacak gelin guvey olma kendi kendine sorunun ne diye bile sormayacam nasilsa sen halledersin ustun yeteneklisinedit: şaka bir yana sorununu söyle yardımcı olmaya calisayim, ddos yapildiğini nasil anladin? Konu Caesar tarafından (2007-01-26 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Caesar ben size irc üzerinden gelen saldirilardan bahsediyorum siz ddos atiyorsunuz ? eğer bu delikanlılık ve üstünlük ise söyleyin bizde yapalım.
|
arkadaşım ben ddos nasil atilir bilmem bile. özel mesj olarakta yazdim sana bunu. yani dusunecegin en son kisi ben olayim. nerden anladin ddos yapildigini? yardimci olayim bari
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|