![]() |
|
||||
|
Merhaba;
irc.quakenet.org adresine bir türlü bağlanamıyorum. Mirc 6.15 kullanıyorum ve 1 MB ADSL bağlantım olmasına karşılık sunucudan cevap geldikten sonra bekliyorum ve bu bekleyiş 1 saat kadar sürüyor. Belki daha fazla da sürüyordur ama ben ancak o kadar bekleyebildim, sonra ne mi oldu? Hiçbirşey. Mirc' i kapattım ve işlere devam ettim.... Bu sunucuya bağlanan ve aktif olarak kullanıcı olan varsa ve yardım ederse sevinirim...
|
http://staff.quakenet.org/servers.phtml adresine giderek lokasyon konumundan Türkiye'ye yakın olan ülkelerin sunucularından bağlanmayı dene. Bu çözüm olacaktır.
Eğer buda işe yaramazsa o zaman bir problem var demektir, Firewall kullanıyor olabilirsin buda veri akışını engeller neticesinde Quakenet'e bağlanamazsın. Belkide, port 113 bloklanmış olabilir, bunun içinde identd'yi disable etmelisin. Ayar yolu şu şekilde; Mirc options > Connect > Identd > Enable Identd server seçeneğini disable yaparak bağlanmayı dene veya kısaca /identd off yazarakta bunu yapabilirsin ancak bu bazı sürümlerde çalışmıyordu. Veya, ISS'nin dns sunucularında bir sorun var. Bunun içinde ISS'n ile görüşmen gerek. Konu Ovetto tarafından (2004-07-13 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|