![]() |
|
|||
|
Makina özelliklerine göre 500 CR kullanıcısı + Radyo stabil çalışır.
Ancak yinede unreal forever.. CR'de bir bug vardı, kullandığınız key ile root olunabiliyordu. Örnek: kullandığınız key xxx-xxx-xxxx olduğunu varsayın, /oper xxx-xxx-xxxx xxx-xxx-xxxx yazarak root admin olunabiliyordu ![]() Ama belkide yeni sürümlerde bu olay kapatılmıştır uzun zaman oldu CR ile ilgilenmeyeli. Unreal IRCD varken.... İyi çalışmalar. |
|
||||
|
Unreal da moduller vs. var ve guvenlik sağlıya biliyorsunuz ben yıllarıdr ilginiyorum cr de unreal da kullandık duruma göre dğeişiyor ama Cr yi tavsiye etmiyorum çok iyi bir irc fakat reklam trojan vs. etkisiz kalıyor ayrıca TRIAL...
|
Tavsiyeleriniz icin öncelikle tesekkürler..
Israr üzerine CR kurmak zorunda kaldim. ( kodlarin bilinirligi aliskanlik ) CR üzerinde yapmami tavsiye edeceginiz seyler var mi ? 3 bot ve 4-5 kisi login iken servera CR nerden baksam 40 tane process aciyor. Bu normal mi? 100 200 olunca ne olacak ? Ayrica CR nin process acmasi giris cikis ile baglantili mi ? Orantili mi ? Sistem P4 2.4 1gb Ram ve Linux Herkese cok cok tesekkürler. |
|
||||
|
eski bilgilerimden bir kaçın hatırladım ve paylaşmak istedim.
eğer linux version'u RedHat AS türü bişi ise CR Nin eski sürümleri için hazırlamış olduğu SO dosyalarında sorun olduğunu biliyorum prosess lerin çok açılma sebebide budur. RH9 da her bir servis için tek prosses açtığını hatırlıyorum. saygılarımla |
|
|||
|
merhaba
Cr mi ? Unreal'mi ? demişsiniz.CR Lisansli olarak kullanilirsa ve CR hakkında yeterli bilgiye sahip olunursa CR kalitelidir.Fakat Unreal'i de bi köşeye atmamak gerek.Unreal'i de modulleriyle ve piyasada bulunan eklentileri ile kurarsak CR kadar sağlam olabilir. Saygılar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|