Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Email MSN Skype Gtalk > ICQ IRC

ICQ IRC ICQ IRC

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-10-14, 23:56
{{DELIKANLIM}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
{{DELIKANLIM}} is an unknown quantity at this point
Standart unrealden cr nasil yapilir?

Selam simdi server alinirsa hemen unreal mi oluyor yoksa cr oluyormu veya cr nasil yapilir?

Ayrica server actinda mirc yasagi koyarsan sadece aoplar girse ve o aoplara herkese tek tek sifre verile bilirmi? Biyerde kanal kanala bir sifre veriliyordu benim bilmek istedim her aopa bir sifre verilirmi böylece baskasi aldimi belli olur kim sifresini verdini imkanlimi bu?

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-10-18, 17:57
Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Evocel is an unknown quantity at this point

selam delikanlım....

Öncelikle bilgin yok ise birbir.net cesur.net horozzhost.net frop.gen.tr gibi bilgili firmalarla çalışmanı öneririm bu konuda Sana yardım edebileceğim 2-3 konu var öncelikle ssh accountu boş olur ister cr kurarsın ister unreal diyelim ki cr kurdun buna giriş e orjinal key sahibi isen şifre koyabilirsin istediğin kadar kişiye farklı farklı şifreler verebilirsin fakat Bu orjinal key ile olmaktadır orjinal keyde baya pahalı Mirc e Sınırlama koyarsın şifresiz nickler giremezler kanallara Web ten girenlere imkan sağlarsın eschat kullanıyorsan +RJj olan kanallara Eschat ile girenler giriş yapabilir irc den girenlerin nick şifrelemeleri gerekmektedir yada şöyle yapabilirsin kanallara +k koyarsın aoplarına verirsin key i webten girenlerede eschat appletine yerleştirirsin galiba delikanlim.net in sahibisin bu konuda detaylı yardım istersen info@alemmp3.com msn adresim ekleyebilrsin.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-10-28, 03:52
Rütbe

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
*siber* is on a distinguished road

İşin kısacası Unreal den cr yapılmaz ikiside aynı IRCD üzerinden çalışan yazılımlar. Yani hürttiyet ve milliyet gibi. Arkadaşın da dediği gibi boş bir Ip alıp ister Unreal istersen CR kurabilirsin. Fakat Unreal free CR ise lisanlı dağıtılıyor. Tabi Türkiye'de kimse lisansına para vermiyor herkes korsan kullanıyor.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-10-30, 15:57
atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
henry lee

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
atay will become famous soon enough

Diğer arkadaşlarında dediği gibi unreal ve conferenceroom iki ayrı ircd ve herhangi birinden, diğeri yapılamaz
Ayrıca eklemeden edemeyecem, günümüzde gidip cr için binlerce dolar key parası veren varsa tebrik ederim. Herşeyden öte, son 1 yıldır deli gibi irc trojan furyası var. CR ile nereye kadar müdahele edebilirsiniz? CR'nin kaynak kodları kapalıdır. Kendinize özel birşey üretemezsiniz. Fakat Unreal'de herşey farklı, kaynak kodları açık olduğundan birçok özel düzenleme yapabiliyorsunuz. Tavsiyem, her zaman unrealdir

Seçenekler
Stil