![]() |
|
||||
|
Merhaba irc server işlerinden iyi anlayanlar... işte size mükemmel bir fırsat bu işe gönül verenler. bu işi ince detaylarına kadar bilenler. www.lovemove.com (10.000+ hit) sitemize irc sunucusu açmayı düşünüyoruz. fakat irc sunucumuzla ilgilenecek kişiler lazım bize... ben bu işi çok iyi biliyorum gönülden yaparım diyenler varsa buyursun gelsin görüşelim...
buraya yazarsanız özelinize msn adresimiz gönderilecek!!!
|
Alıntı:
iyi çalışmalar. |
|
|||
|
Zamanımın tamamını ayırmam mümkün değil ama ; ihtiyacınız olduğu konularda müsait olursam yardım edebilirim. ( kurulum , kullanım , saldırılara önlem vs vs.. )
Benim önerim; http://forum.lantar.net 'e Yönetici ve Link arayanlar bölüme ; başlık açarsan orda daha çok IRC tutkunu var ; Sağlam bir yönetici kadron olmadan , pek bir adım atman mümkün değil , onun için admin ve ircopların çok sağlam olmalı..
|
c4® sana msn adresimiz gönderildi.
Turktr Evet zaten aradığımız kişiler bu işten iyi anlayan sağlam kişiler; tüm olanaklar sağlanacak bu kişiye sadece bu serverın koruması ilgilenmesi serverı yönetmesi kalacak. dediğin gibi zaten sitenin kalitesi ziyaretçisi yüksek bir site; kısa bir sürede yüzlerce insanın bulunduğu sohbet ortamı olacak.
|
lovemove ;
c4timer arkadaşımızın dediği gibi http://forum.lantar.net 'in yönetici ve link arayanlar bölümüne bi başlık aç istersen sonuçta orasıda IRC forumu, IRC tutkunları daha çok umarım gönlüne göre birilerini bulursun. |
|
|||
|
açıkçası bir zamanlar irc ile baya uğraştım daha sonra bıraktım. ircop olabilecek düzeydeyim. adam toplayın falan demiyorsanız belli saatlerde serverda durup milleti kovalayabilirim
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|