![]() |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
||||
|
ARKADAŞLAR kim olduğunuz ne olduğunuz hiçmi hiç önemli değil. istersen paşa ol istersen padişah. önce adam olun sonra gelin tartışın bu kadar.. başkada bişey demiyorum bu son mesajım. çünkü uğraşacak bir sürü işlerim var bu konu hakkında görüşmek isteyenler özelden görüşebiliriz burasını çorbaya çevirdiniz yeterince... kişiliksiz neyi nüyü belirsiz insanlarsınız... biz burada müneccim deiliz kimin kim olduğunu bilelim. yazacaksan adam gibi kendi nicklerinle yaz. önce kendinizi bi değerlendirin sonra başkasına laf söyleyin. umutsuz vaka sizlersiniz kişiliğiniz yok çünkü... öpme konusuna gelince dikkat et çok kötü öperler bir gün seni... BU BAŞLIK ALTINDAKi SON MESAJIM...
|
şu yukardaki mesajından 10 15 yaş arası bir genç olduğunu ve çok heyecanlı olduğunu görüyorum
bu yaş aralığındaki bir kişidende adamlığı öğrencek yaşı çokdan geçtim , insanlara ithamda bulunurken bence çok dikkatli ol bir gün seni biri kaale alabilir ve sonra çok üzülürsün ( bi abi nasihatı )irc hakkında bilgi edinmek isteseydin her türlü yardımcı olabilirdim dim diyorum çünkü o amaçla buraya mesaj atmıştım ama sen yardım istemek yerine çok bilmişlik taslayıp hakaret etmekde buluosun herşeyi ve işin ilginç yanı karşındakinide kışkırtmayı iyi beceriyorsun neyse umarım çok profesyonel kişiler bulup ,onlarla harika bir network kurarsın ,userin bol olur ,sayılı ircler arasına girersin Trde
|
|
||||
|
Alıntı:
Yazılanlarda kill / kline nedir bunun serverinde öğrenirler. Kişilik konusuna gelince : Kimin kişiliğinin + akli dengesinin minimum düzeyde oldugunu herkes görüyor çocuk. Gamend : Nerdesin olm şuna 2 kova kum getir de oynasın
|
|
||||
|
Alıntı:
Ben çok adama adres verdim. Kimse de gelip öpemedi. Ben öperim diyorsan sanada vereyim adres. Ama adres isteyipte gelmeyenler için hazırladığım etek'leri evlerine gönderiyorum haberin olsun.Sende gelecek olursan yedek pantolon getir. |
|
||||
|
Alıntı:
|
Mesajların alt alta gelmesi nedeniyle yanlış anlaşılma olmuş o yüzden mesajımı siliyorum.... Herşey gönlünüzce olsun...
Konu SempatiX tarafından (2005-09-03 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|