![]() |
|
|||
|
Lovemove : Bu üstteki mesaj bu nickin asıl sahibine ait. Onun üstündeki ise bana ait. Yani bu kullanıcı adını 2 kişi kullanıyoruz.
Ben senin siteni aşşagılamadım. Bu 1. Çekememezlik felan yaptığım yok. Bilgi dersen bilgi ile, tecrübe dersen tecrübe ile, kullanıcı dersen kullanıcı ile seni bir teraziye koyarsam benim potansiyelim daha agır gelir. Siten önceden Mp3 sitesi idi. O bakımdan söyledim Mp3 olayını.-Ki eski bir mp3 sitesinin sahibiyim. O zamanlar irc serverimde vardı. Neyin, ne oldugunu iyi biliyorum. Kullanıcı adının gerçek sahibi o isimle marka olamazsınız demiş. Ben kararsızım. Ama haklı gibime geliyor. Adam "yanlış anlaşılmasın" "benim görüşüm" gibi kelime toplulukları yazmış. Fakat sen aşşağılandıgını düşünmüşsün. Bu ne demek oluyor biliyormusun ? Sende aşşağılık kompleksi var. Umarım öyle değildir. |
|
|||
|
Arkadaşım TurkTR nin yazdığı ilk mesaja sonuna kadar katılıyorum... Bende IRC aleminden gelmiş birisi olarak, IRC de mütevazi olmayacağımı söyleyip iyi olduğumu söyleyebilirim... Ama senin istediğin gibi IRC de iyi bir birikime ve geçmişe sahip olan kişiler böyle bir şey de bulunmaz... Kendi domainleri altında kendi sunucularında çalışırlar... Ama linkleme konusuna gelirsen eğer bir link yapabiliriz...
|
|
|||
|
Alıntı:
Anladım ki yaşın 16 / 17 yi geçmez. Akıl yaşının durumu daha da vahim gerçekten. |
|
||||
|
umit lafların hakaretlere yönelmeye başlıyor bilemem farkındamısın? asıl çocuk sensin tartışmayı bilmiyorsan forumdaki mesajlara yazı yazma olurmu? kimseyi meşgul etmeye hakkın yok! sen zaten benimle konuşabilecek bir insan değilsin IQ seviyen yetersiz. yaş muhabbetine girmeyeceğim yaşım oldukça olgun bir yaş bunuda çocukluğuna veriyorum.. yanlız kendi çocukluğunu başkalarına vurmak ne derece doğru onuda kendin düşün...
sempatix arkadaşım irc birikimi iyi olan birçok kişiyle görüştüm. bu işte profesyonel olan bir çok kişiyle görüşmelerim oldu. en iyi seçimi yapmak için hala görüşmelerim devam ediyor. sizin düşüncelerinizi çürütecek bir çok kişiyle görüştüm. bizim kalitemiz ortada.. bu tez bizim için geçerli değil.
Cesaretin yoksa yolun açık olsun! Konu lovemove tarafından (2005-08-22 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
hadi arkadaşım başka kapıya... milleti dalaverelerinizle meşgul etmeyin yok o umit başka umitmiş sanki iyinetcom size 1 kullanıcı adı hakkı sunuyor gibi 1 tanesini kullanıyorlarmış. biz mğneccimmiyiz nerden bilelim sen aynı kullanıcı adını kullanıp kulanmadığını... üçkağıtçıların yorumu kaale alınmıyor.. daha yazmayın yorumunlarını kendine sakla ok.
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|