![]() |
|
||||
|
bence tam yerinde bir karar çok daha iyi yerlere gelecek bence Lovemove.
Bende adayım yaklaşık 5 yıldır irc alemindeyim hala devam da ediyorum Msn adresim Scheweppes@msn.com |
|
||||
|
selam tekrardan uzun zamandır tatilde olduğum için bu konuya bakamadım şimdi gelelim yanıtlara
------------- Bence IRC serverını birisine veremeyi düşünme IRC'de site hiti hiç önemli değildir açsan bile pek faydası olmaz sitendeki ziyaretci kalitesi çok düşük onun için serverda en fazla 15 20 kişi olur şöyle yap bir serverin webchat(eschat) ini al sitene ekle birde o serverda lovemove diye bir kanala yönlendir bakalım kanal dolu olucakmı olursa zaten millet direk zıplar. Bende yardımcı olurum aynı zamanda. ------------ Arkadaşım bu söylediklerine kesinlikle katılmıyorum ziyaretçimiz kesinlikle kaliteli ziyaretçidir. aksini ıspat edemezsin. edebileceksen buyur görüşelim. zaten ilk ayda test yayını olacak. eksik hit olursa sağlanacak. Diğer katılımcılar msn lerini buraya yazarsa onlarlada görüşeceğim. baya bir kişiyle görüşüldü bu konuda detaylı ayrıntılar anlatılacak. birebir görüşmeden sonra hemen hazırlıklara başlayacağız...
|
Alıntı:
+ Deneyimlerime dayanarak şunu söyleyeyim : Irc işine gireceksen ya hiç bırakmayacaksın yada hiç başlamayacaksın. Bir çok negatif yan etkisi var irc'in. Aklında bulunsun. |
|
|||
|
Sadece lovemove.com tek basina bir iş yapamaz mp3 sitesi bildiğim kadari ile oraya girenler pek chat e girmez sen popup vs acmak istersin ama o girenlerde cıkar en iyisi +1 site acicaksın o siteyide lovemove'den besliceksin bu sekilde sağLam Chat user'e sahip Olursun Onun disinda pek iş yapamassin yukarida belirttiğim gibi ya hep ya hiç
|
|
||||
|
Alıntı:
|
birde lütfen ben bu konuda yorum istemedim... sadece ilgili görev yapabilecek arkadaşlara çağrı yaptım.
Umit arkadaşım senin dediğin ------------- Bunun kolayı var. Bence de önce herhangi bir servere yönlendir sitenin chat bölümünü. Bak bakalım kaç kişi online oluyor. Duruma göre açarsın bir irc. ------------- ben girdiğim her işten alnımın akıyla çıktım bu iştende işallah öyle çıkacağım. daha fazla yorum yapmıyacağım. lafla peynir gemisi yürümüyor, icraatlara başlamam gerekiyor. ilgili arkadaşlarla görüşmelerim devam ediyor.
| Stil | |
|
|