![]() |
|
||||
|
http://www.joomlatime.net/joomlatime...tes/reklam.gif (linki yanlış yazmışsın)
bu joomla aldı başını gidiyor, biz de mi yapsak bir site yoksa...
|
Alıntı:
İlginize teşekkür ederiz. Joomlatime.net takımı olarak yeni tema ve eklentiler hazırlıyoruz.joomla son sürümü admin türkçe dosyasını da bulabilirsiniz. Bu arada bigtr ve joomlatime tasarım ekibi aynıdır.O yüzden böyle bir gereklilik hissetmedik.İsteyen herkez rahatça kullanabilir. Joomla copyright konusunda kullanıcılarını serbest bırakmıştır.Smf vs. gibi bir zorunluluk yoktur.Özellikle profesyonellerin kullanması ve geliştirmesi için doğru bir karardır.Zaten joomla ile ilgilenen herkez hangi sitenin bu sistemle yapıldığını anlayabilir. Biz özellikle çift dille bir site hazırladık.Etkileşim ve gelişim daha hızlı olması gerekiyor.Dünyada kullanılan bir çok eklenti ve gelişmeden bihaber uğraşıyor bizim joomlacılar.Bir faydamız olursa ne mutlu bize. |
|
||||
|
ben mamboyu 4.5.1 den beri takip ediyodum da bu mambo / joomla ayrıldıktan sonra bazı sorunlar çıkmaya başladı her modül bileşen tam olarak uymamaya başladı, bazı bileşenlerin gelişimi durdurulunca (docman mesela, zoom galeri filan) takip etmeyi bırakmıştım. ama bu ara sanırım bikaç proje için tekrar giricez aleme
![]() yani bizim millet tüketmeyi seviyor sadece. üretmekten yana değil pek. üretici kişilerin çoğalması dileğiyle, kolay gelsin..
|
Alıntı:
) |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/joomla/40802-joomlatime-net-temalari.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Joomlatime - Home | This thread | Refback | 2006-12-01 00:09 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|