![]() |
|
|
|||||||
| Html - Xml - Xhtml - Dhtml - Css HTML XML XHTML DHTML CSS |

![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
http://www.yesilbeyaz.com/kap.gif
resmi 9 parçaya böldüm dreamwearda 3x3 buton aştım ama malesef üzerine yazı yazamıyorum!? (resmi sitenin background yapacam)fakat resmin üzerine yazı yazamıyorum? |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Resmin sag ust kosesini ve sol alt köşesini yani oval olan yerleri kes dosyanın bulunduğu yere resim diye bi klasör aç ve bu klasörün içine ust ve alt şeklinde kaydet... Bu şekilde hantal bi resimle uğraşmaktansa küçük 2 tane gifle sonsuz resmin içine yazı yazabilir hale getirebilirsin...
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0 bgcolor="#84ABC3"> <TR><TD style="background-image:url(resim/ust.gif); background-position:left; background-repeat:no-repeat;"></TD></TR> <TR><TD>Yazı Alanın</TD></TR> <TR><TD style="background-image:url(resim/alt.gif); background-position:right; background-repeat:no-repeat;"></TD></TR> </TABLE>
Film yorumlarım Konu db.gen.tr tarafından (2006-12-25 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Değer ataması |
|
||||
|
Ben de bu tip durumlarda db.gen.tr nin dediği methodu kullanırım çok pratik
|
Alıntı:
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/html-xml-xhtml-dhtml-css/43840-resmi-uzerine-yazi-yazma.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| resim uzerine yazi yazma | This thread | Refback | 2008-10-30 23:58 | |
| HTML Javascript CSS [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-06-25 21:31 | |
| resmin+uzerine+yazi+yazma+siteleri bedava indir resmin+uzerine+yazi+yazma+siteleri bedava resmin+uzerine+yazi+yazma+siteleri bedava mp3 resmin+uzerine+yazi+yazma+siteleri indir resmin+uzerine+yazi+yazma+siteleri video indir resmin+uzerine+yazi+yazma+ | This thread | Refback | 2007-12-02 17:43 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|