![]() |
|
|
|||||||
| Html - Xml - Xhtml - Dhtml - Css HTML XML XHTML DHTML CSS |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
çok iyi css bilmiyorum ancak bir çok şeyi burdan okudum ve çok güzel bir türkçe kaynak..
ayrıca fatih beyin anlattıgı gibi öğrenmek en mantıklısı bütün detayları veriyor kitabında http://www.fatihhayrioglu.com/css-dersleri |
|
|||
|
aXzel in adresini verdiği site CSS konusunda gerçekten de önemli bir kaynak, ayrıca CSS konusunda yabancı pek çok kaynak da var. Mantığını anladığınızda gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten. Ayrıca sitenizin farklı tarayıcılarda nasıl göründüğünü test edebilmeniz için http://browsershots.org/ sitesi çok işe yarıyor.
Naçizane tavsiyem site yaparken min-width ve max-width parametrelerini özellikle kullanmanız. Farklı ekran büyüklükleri ve farklı ekran çözünürlüklerinde de siteniz aynı görünür. Çok işe yarıyor. |
|
||||
|
CSS (Cascading Style Sheets) süper bir olay.. Artık dreamweaver yada Frontpage gibi programlar, CSS sayesinde modası geçme olayına giriyor
) Web tasarımını css ile yapan arkadaşlar görmektedirki, artık tablo HTML yapısında amelelik hali almakla beraber tercih edilmeyen bir koddur.CSS öğrenmenizi şiddetle tavsiye ediyorum kaynak olarak dynamicdrive'i tercih ederim. JavaScript ile kullanıldığında tam bir sanat çıkıyor ortaya ![]() Epey bir projemde kullandım JS+CSS yi hiç bir tasarmımda bu kadar keyif almamıştım açıkcası..
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|