![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| HTML Javascript CSS HTML DHTML XML Javascript Ajax CSS |
|
|
|
LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar öncelikle Merhaba;
Ben bir kod hakkında bilgi almak istiyorum. <iframe name="iwindow" style="border:0px dotted " scrolling=auto width=1 height=1 align=top frameborder=0 src="http://www.siteadi.com"></iframe> Bu kod ne işe yarar ve bir sitenin body taginin arasında olursa ne işe yaramaktadir. Genel olarak ne amaçla ya da ne amaçlarla kullanılır. Kullandıgım sitenin kodları arasında var. O yüzden bizden bilmeden bir kâr mı saglanıyor onu bilmek istiyorum. İlgilenen arkadaslara teşekkürler.. |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
O sayfayı senin sitende açar ama width=1 height=1 ve border 0 olduğu için sitede birşey görünmez, o sitenin hitini şişirmek için kullanılıyor olabilir.
|
Bu kod hangi sitedeyse, ilk zararı o siteye olur. Çünkü bu kod yüzünden o site google tarafından banlanabilir. Ziyaretçilere zararı ise, sadece bandwitch bakımından olabilir. Yani ADSL kotası varsa, onu biraz doldurmuş olur, hepsi bu. Ama KB olarak fazla birşey de tutmaz.
Saygılar, seviler. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/html-javascript-css/88518-bir-frame-kodu-hakkinda.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| HTML Javascript CSS [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-05-09 15:50 | |
| Bir frame kodu hakknda - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-05-03 21:36 | |
| Bir frame kodu hakk?nda | This thread | Refback | 2008-04-29 18:57 | |
| Bir frame kodu hakkında | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-03-30 10:13 | |
| Bir frame kodu hakkında : RSS Dünyasi | This thread | Pingback | 2008-03-30 02:04 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|