![]() |
|
|||||||
| Javascript Ajax ve Frameworkler Javascript Ajax ve Frameworkler jQuery, Yahoo YUI, Mootools, Prototype + Scriptaculous |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar benim kişisel yaptığım bir site var. Sitemde javascript ile resim göstermek için internetten bulduğum kodları kullandım. Kendi bilgisayarımda normal olmasına rağmen, internette düzgün çalışmıyor.
www.havatrafik.com/karukatur.html adresinde görebilirsiniz. İlk 12 ve son 6 resme tıklayınca, resimler altta yükleniyor. Ama bunların arasında resimler yüklenmemiş gibi görünüyor. Sebebi ne olabilir. (resimlerin hepsi yüklü) Teşekkürler |
|
|||
|
Arkadaşlar sorunun kaynağı çok basitmiş. Nasıl böyle basit bir hata yaptım bilemiyorum. Ama bağlantıda ayrıntılara dikkat etmemişim. Ortada bulunan resimlerin uzantısı JPG imiş. Fakat ben jpg olarak kaydetmişim. Küçük büyük harf olayı yani. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
|
|
|||
|
Sevgili Aykut host değişikliği yaptığımdan dolayı adres değişikliğide oldu. Artık hatamı düzeltilğim sayfanın adresi http://www.havatrafik.com/atc/karukatur.html
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|