![]() |
|
|||||||
| HTML XML XHTML DHTML CSS HTML XML XHTML DHTML CSS |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar ben bu islere yeni baslayan birisi olarak,1-Coldfusion Studio 2-GoLife 3-FrontPage 4-Dreamweaver bu 4 editorden hangisini ogreneyim hangisinin digerlerine avantaslari var,lutfen yardimci olurmusunuz?
|
|
|||
|
SLM
bu gibi html editörlerinden en kullanışlısı hiç şüphe yoktur ki dreamveawer dir yalnız bunları bilmek yeterli degildir... mesela flash bilmek artık bir zorunluluk ve bunu yanında java... bu iş komple bir settir... dream.. flash... java... vb... %++%/(%¨¨¨¨¨¨¨ğ derde devadan gayrısı ilaç gelmezmiş bu taraflara daha fazla bilgi için mail atabilirisin... |
|
|||
|
bence direk olarak html yazmayı öğren elinle
çok daha rahat ediceksin. ben ilk olarak dreamweaver ile başlamıştım ama html ögrendikten sonra çok çok daha rahat ettim.. çok fazla da bi tag yok.. zamanla öğreniosun zaten editör olarak da home site kullanmanı tavsiye ederim.. kolay gelsin heval |
|
|||
|
Arkadaslar hepinize cok tesekkurler,
Bir kac haftadir html kodlarini ogrenmeye basladim en azindan bir giris yaptim,bundan sonra Dreamweaver ogrenmeye de ufaktan basladim..Sanirim bir kac hafta sonra da sirasiyla Flash ve Java ogrenmeye baslicam insallah..Ondan Sonrasi pratik ve internette gezinerek tecrube asamasi sanirim.. Ne dersiniz? kazimbey26@yahoo.com |
|
|||
|
Thief in dediğine şiddetle karşı çıkıyorum. Html bilmek bütün ama bütün programlardan daha iyi. Bütün programlarda " table in table " yaparken karmaşıklık olabilir, birbirinin içine girebilir ama eğer kendin yazıyorsan hiçbir şekilde karıştırmazsın çünkü kaçtane table açtığını bilirsin. Bende web sitesi yapıyorum ve programlarla yapabileceğimden daha hızlı html yazıyorum. Html, hem hız hemde düşüncene açıklık sağlar. Programla kısıtlanabilirsin ama html öğrenirsen ve ( zaten çok tag yok ) her tag i bilirsen , hayal edebildiğin bir sayfayı yapabilirsin. Oyüzden hayatın boyunca programa bağlı kalmaktansa öğrende kurtul derim. Eğer table ların boyunu genişliğini, nekadar % koycam falan bilmiyorum dersen o zaman programdan yardım al
|
|
|||
|
merhaba arkadasim
ben web olayina asagi yukari 5 sene once girdim su anda birak php yi borland c++ la ugrasiyorum ilk yillarimda front page fln bilmiyordum oyle kodlarla ara-bul-yaz yapiyordum daha sonra ise fp gibi bir programla karsilastim anladimki elle yazmam sadece zaman kaybiymis bu ayni php ile phpMyadmin olayina benziyor pma varken elle tablo acmak ne kadar sacmaliksa front page varken de elle kod yazmak o kadar... ve bundan da otesi sana soyleyebilecegim artık html dili diger dillere 3 numara küçük geliyor simdi ise php&mySQL kullanarak yaptigim sitelerimde phpED kullaniyorum birde hepimiz biliyoruz ki front page sadece bir web editörüdür calismalarinda basarilar www.cevapbul.net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|