![]() |
|
|||||||
| HTML Javascript CSS HTML DHTML XML Javascript Ajax CSS |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
şöyle birşey arıyorum şu birçok oyun sitesinde olan oyun yüklenirken 3-5 saniye reklam olayı..
istediğim şu ilk önce reklam frame'i olan <iframe src=a"></iframe> görüncek istenilen süre boyunca daha sonra o kapanıp oyun frame'i <iframe src=b"></iframe> görüncek ama en önemli şey şu reklam frame'i görünürken oyun frame'ininde yükleniyor olması lazım ( yani reklam frame'i çıkınca millet beklemesin o ara oyunda loading olsun bunun içinde reklam frame çıkınca görünmiyen bir şekilde oyun frame'ide açılması lazım ) bunu nasıl sağlarız ? |
|
|||
|
HTML-Kodu:
<script type="text/javascript"> <!-- setTimeout('gizle()',5000); function gizle() { var x=document.getElementById('birinci').style; var y=document.getElementById('ikinci').style; if(x.display=='block') { x.display='none'; y.display='block'; } else { x.display='block'; y.display='none'; } } //--> </script> <div id="birinci" align="center" style="display:block;"> <iframe src=a></iframe> </div> <div id="ikinci" align="center" style="display:none;"> <iframe src=b></iframe> </div>
|
HTML-Kodu:
<script type="text/javascript"> setTimeout('reklambitti()',5000); function reklambitti() { frames['oyunadon'].location.href="oyunum.html"; } </script> <iframe id="oyunadon" src="reklam.html"></iframe>
|
Ben reklam iframe in içine display: none ile yine iframe içinde yeni(senin örnekte oyun) iframe i yükletip, sonra reklam iframe ini meta ile yönlendiriyorum.
| Stil | |
|
|