![]() |
|
|||||||
| HTML XML XHTML DHTML CSS HTML XML XHTML DHTML CSS |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaslar forumda baktım bulamadım yada gözümden kaçtı.
sayfadaki yazıların mouse ile üstünde sürüklendiginde kopyalanmasını engellemek istiyorum. java kod sanırım bulamadım bikacyere baktım. bu kod lazım yardımcı olursanız sevinirim |
|
|||
|
yazı için aşağıdaki kodu kullanabilirsin,ama sağ tıklayıp yine sayfa kodlarını alabilirler...bunun için yapabileceğin bir şey yok..
Kod <script language="JavaScript1.2"> function disableselect(e){ return false } function reEnable(){ return true } //if IE4+ document.onselectstart=new Function ("return false") //if NS6 if (window.sidebar){ document.onmousedown=disableselect document.onclick=reEnable } </script> |
|
|||
|
Alıntı:
sag tus kapalı sitede, bu kod ilede kopyalanmasını engellersem her ikisi birden calısmazmı? he diyeceksiniz kopyalayacak adam birsekilde kopyalamayı becerir ama beceremeyen daha coktur
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|