![]() |
|
|||||||
| HTML Javascript CSS HTML DHTML XML Javascript Ajax CSS |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
PHP- Kodu:
|
|
|||
|
yerelde değil de bi host üzerinde dene. muhtemelen aynı dosyaya link veriyosundur. bu oluyor. hosta atıp dene bi
|
Alıntı:
denedim olmuyor edit: sorunu çözdüm Konu yozgatlı tarafından (2006-09-25 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
yozgatlı sorunu nasıl çözdün onu da eklemelisin buraya aynı sorunu yaşayanlara faydan olmalı.
|
Alıntı:
![]() |
|
|||
|
arkadaşlar eğer sadece tüm dosyanın üst kısmını background ile kaplamak istiyorsanız bu kod işinize yarayacaktır
<style> body {background: url("resim.gif") top repeat-x; } </style> "top" resmin hizalanmasını istediğiniz yer. yatay hizalama için left,right,center, dikey hizalama için de top,bottom,center. aynı anda hem yatay hem dikey ayarlayabilirsiniz örneğin "center center" fixed, sayfa ne kadar inerse insin arkaplan resminin sabit durmasını sağlar örneğin sağ alt köşede durması için "top" yazan kısmını "right bottom" şeklinde değiştirmelisiniz.. fixed örneği normal örneği
|
Alıntı:
hemen deniyorum teşekkürler. |
|
||||
|
Alıntı:
teşekkürler oldu ama hem alta hem üste yapmayı denedim ya üst yada alt oluyor ikisini bir arada yapmak için ne yapmam lazım ![]() yokmu arkadaşlar şu kodu yapacak bizahmet. Konu yozgatlı tarafından (2006-09-26 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
yardım edecek yokmu arkadaşlar
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|