![]() |
|
||||
|
evet hotmail.com ve msn açılmıyor...Bende net bağlantısındandır diyip, Türk Telekomun kulaklarını çınlatıyordum
![]()
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
bendede msn acıldı ama hotmail dnserror sayfasına yonleniyor.
edit: suan hotmailde acılıyor ![]() Konu TrDownload tarafından (2008-02-26 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Bendede açılmıyo ama 18,00 değil yaklaşık bi 40-50 dakkadır.Bi maili onaylamam lazım giremiyorum bi türlü.Webden giriyim diyorum ordanda girmiyor sayfa açılmıyor..
Alıcınızın ayarlarıyla oynamayın düzelir yakında ![]() |
|
|||
|
Evet bende şuan interneti kapatıp açtım düzeldi.Şuan msnye girebiliyorum.
Yok düzelmemiş.Modemi kapatıp açtım sorunsuz girdim tekrar başka adresi denedim giremedim.Bikaç saat beklememiz lazım.. Konu gokhans19 tarafından (2008-02-26 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Hata 80048820: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz
Internet bağlantınız, güvenlik duvarınız (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir) , tarih ve saat ayarlarınız, proxy ayarları, güvenlik ayarları veya SSL güvenliği ile ilgili bir sorun nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Ayrıca, sunucu geçici olarak kullanılamıyor olabilir. Sorunu gidermek için: Internet bağlantınızı denetleme Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın.Web sitesine bağlanamıyorsanız, ISS (Internet servis sağlayıcısı. Internet'e erişim sağlayan şirket) veya yerel ağ yöneticinize başvurun. Güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleme
Tarih ve saat ayarlarını denetleme
Windows Internet Explorer proxy ayarlarınızı denetleme Internet'e bağlanamıyorsanız, Internet Explorer içindeki proxy ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. Doğru ayarları bulmak için, ISS (Internet servis sağlayıcısı. Internet'e erişim sağlayan şirket) veya ağ yöneticisine başvurmanız gerekebilir. Internet Explorer içindeki proxy ayarlarınızı temizlemek için aşağıdaki adımları izleyin:
Windows Live Messenger hizmeti geçici olarak kullanılamıyor olabilir. Windows Live Messenger Ağ Durumu web sitesinde Windows Live Messenger ağ durumunu denetleyin ve daha sonra yeniden oturum açmayı deneyin. 26 ŞUBAT; Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları".. ALINTIDIR.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|