![]() |
|
||||
|
3fsane bi türlü anlaşamadık senle ya
ben 1000 kişiden fazlasını almıyor demiyorum dendede 1000 in üzerinde kişi var 1000 kişi üzerinde olunca çıkan sorunlardan ve buna çözüm bulmaktan bahsediyorumLimit 1000 denen şey 1000 kişiyi geçtiğinizde 1000 in üzerindeki kişiler ile ortaya çıkan yazışma problemleri ilk mesajımı tekrar okuma imkanın var ise tekrar bi oku konuyu açtığım mesajı.
|
Sağolsun müşteriler 2-3 msn adresi alıp ekliyorlar nası olsa adres bol
|
20 kişiden fazlası zarardır. Lüzumsuz insan topluluğudur. Son 2 yıldır msn kullanmıyorum diyorum herkeşe. Listemde az ama öz kişiler var. Çok rahat. Yaşlılık bu olsa gerek.
Gençlik zamanlarımda çok kişi varken 1 hafta online olmayanı engelleyip siliyordum. |
|
||||
|
Evet sodom zamanında bizde çok kişiler eklemek için msn olamayan adama msn açardık.. Ama şuan durum farklı..İş icabı msn kullanmak zorunda olanlar var..
mesela şuan benim msnmim açık şuan online sayısı 129 ve listemde 900 kişi ekli.. Son 1 haftada açılanları bir yere ayırdım bu sayı 500 kişi 1 ay sonra felanda açılmayanları silecez bakalım böyle önlem alacaz ama bende çok fazla kişi eklemem gereksizleri hep sildigim halde böyle..Neyse bekleyelim bakalım Windows Live Messenger 9.0 belki o çözüm olur.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|