![]() |
|
||||
|
merhaba arkadaşlar
konu msn ile alakalı bugun söyle bir durumla karşılastım. site adresi örnek : www.tnrsnr.com.tr msn adresimi listesine ekleyen mail adresi kkl_andremeda@tnrsnr.com.tr panelden bakıyorum boyle bır adres yok ama ben ve bı cok kısıye bu sekılde lısteye eklendın dıye davet gelıyo bıldıgımız kısı ekleme olayı. işin garibi adresin yanında eposta dogrulanamadı dıye bır yazıda yok bu domaınde boyle bır maıl adresı aktıf deılken nasıl butur bı maıl ortalıkta dolasıyo yanı tehlıkelı bır durum soz konusumudur. bilgisi olan arkadaslar paylasırsa sevınırım teşekkurler. |
|
||||
|
Bu olaylar gittikçe internette yaygınlaşmaya başladı. Kimileri ekliyor msn areslerini virüs bulaştırmaya uğraşıyor vs. Bunlarında amacı bu. Tehlikeli yani.
|
|
||||
|
valla o adam ne yapmıştır bilmiyorum ama benim devamlı kullandığım msn adresim mail olarak yok. doğrulama malinin okeyleyince sildim. belki onlarda öyle yaptı
|
|
||||
|
Live.com un böyle bir mail hizmeti var diye duymuştum. 5 Gb alana sahip,MSN destekli. Bu arkadaşlar da böyle yapmış olabilir.
|
|
|||
|
benim pek kullanmadığım ( bir sitenin admin hesabı ) msn e adsense-tr@google.com eklemiş. aklı sıra kendini inandırıp bişeyler yapacak.
bu nasıl oluyor tam bilmiyorum ama mümkün ne yazık ki.
__________________
je deviens folle |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|