Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Email MSN Skype Gtalk > Hotmail MSN

Hotmail MSN Hotmail MSN

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 23:15
visitistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Diamond INC.
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Nerden: istanbuLa.com
Mesajlar: 3.615
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %0/0
visitistanbul is a jewel in the roughvisitistanbul is a jewel in the roughvisitistanbul is a jewel in the rough
Exclamation Oh Sen Çıplak mı ?

Yeni MSN virusumuz arkadaşlar
TIKLAMAYINIZ EXE DOSYASI YOLLUYOR (uzantısı com)

Exper arkadaşlar tıklayıp ne olduğunu söyler mi acaba ne tür virus acaba ??
__________________

Etiketler: DZKK Burada KKK
İnsanlara teşekkür etmeyenler, Allah cc ye şükretmiş sayılmazlar.

Konu mathiaxbars tarafından (2008-01-13 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla

  #2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 23:22
aLLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 76
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
aLLy is an unknown quantity at this point
Standart

banada yolladı biri az önce.. tıklamamakta yarar var
Alıntı ile Cevapla

  #3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 23:43
tiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
11.10.2008
 
Üyelik tarihi: Sep 2003
Mesajlar: 2.278
Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/3
tiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura about
Standart

http://www.secuser.com/alertes/2008/agentdwa.htm

bu tür adresler yazarak foruma zarar verebilirsiniz (google aramada bu site zararlıdır uyarısının görüntülenmesi gibi)
__________________
satılıkgazetetv.com gelinliksitesi.com isadresleri.com dizikolik.com deyimler.net tekneler.net esyalar.net turkblog.net fenerli.net isyeri.net oglak.net webtrafik.net sazevi.net yorumlar.net denizmarket.net
Alıntı ile Cevapla

  #4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 23:56
uyku yok çalışmak var
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 2.832
Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %93/13
aytuggg will become famous soon enough
Standart

evet ya hep aynı adamdan ard arda geliyor,tıklamadım bende,belli bi şeytanlık olduğu.
Alıntı ile Cevapla

  #5 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 00:12
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın
 
Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 4.573
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about
Standart

Alıntı:
tiva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.secuser.com/alertes/2008/agentdwa.htm

bu tür adresler yazarak foruma zarar verebilirsiniz (google aramada bu site zararlıdır uyarısının görüntülenmesi gibi)
ben linki düzenledim artık sorun olmaz heralde



linke tam gitmek istiyen olursa uzantısı com
__________________
iddaa
Alıntı ile Cevapla

  #6 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 00:26
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Webmaster :)
 
Üyelik tarihi: Jun 2005
Nerden: Bursa
Mesajlar: 3.658
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about
Standart

not 32 havada yakaladı valla

http://img102.imageshack.us/my.php?image=ddddaa7.jpg

Konu TrDownload tarafından (2008-01-13 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla

  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 00:41
Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Can Can isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Sep 2004
Mesajlar: 787
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/1
Can is on a distinguished road
Standart

ah su apple i o kadar cok seviyorum ki... allahtan 5 yil once kurtuldum valla windowstan, ne virus kaldi, ne virus programlari, ne restart, ne uyarilar, ne errorlar, ne mavi ekran, ne program cokmesi, ne kilitlenme...
__________________
Stay Hungry, Stay Foolish..
Alıntı ile Cevapla

  #8 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 11:24
annudora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2006
Mesajlar: 1.618
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
annudora is on a distinguished road
Standart

Banada gelen ileti şu şekildeydi bi pislik olduğunu biliyordum ama direk yollamaz diyerek ve Merak edip tıkladım nasıl bi siteymiş diye. Şuan pc de bi gariplik yok gibi nereye bulaştırıyor bu trojanı ?

bu fotograftaki senmisin ? very-naked.com/?=*@hotmail.com <- Virüslü site - ddos yapan parlak zeka lar bu sitelere de yapsa keşke

Ayrıca şuan baktımda bana bu iletiyi gönderen bayanın msn inde Şerefsiz Virüs Attı ibaresi var çakmış durumu.

Konu annudora tarafından (2008-01-13 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla

  #9 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 11:58
Priapos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kendimi Öpesim Var!
 
Üyelik tarihi: Oct 2006
Nerden: Eskişehir
Mesajlar: 1.741
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/3
Priapos will become famous soon enoughPriapos will become famous soon enough
Standart

denemek için tıkladım AVAST vardı ama ... beyaz bi ekran geldi. bişi olmadı :S
__________________
Priapos Kimdir?
Alıntı ile Cevapla

  #10 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 13:51
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 23
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Takao is an unknown quantity at this point
Standart

1 hafta blockluyorum sonra açıyorum düzelirse kalıyor öyle kalmazsa bi az daha blockluyorum
zaten bulaşanların hepsini okuldada görüyorum sorun oplmuyor
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
erotizm? yasak fotolar? cinsellik? tahrik? hatunlar? çıplak? OguzKaganAslan Forumda 32 2004-07-03 17:24


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:40 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.1.0

Firefox