![]() |
|
|
|||
|
Listemde online + offline + hareketli toplam 662 kişi var.
Lakin bugun bırısını lısteme almaya calıstıgımda request gitmedı sanırım. Sonra o kişi benı ekledı . Benım listemde o kişi gozukuyor fakat 2 kere tıkladıgımda bu kişi listenızde degil eklemek için tıklayın yazıyor. Kişiyi online göremiyorum sadece o msg attıgında konusabılıyoruz. Ne yapmam gerekır. Yenı eklenenlerde de aynı problem söz konusu. Gereksiz kişide bulamıyorum silecek. Yardımcı olursanız sevinirim. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
silemıyorum malesef başka bir olanagım yokmu.
Plus sanırım bır ara boyle bir bonus saglıyordu lakin { ör : laptoptan pc ye gecınce } listedekı kımılerının sılınmıs oldugunu goruyordum. { ızınlı listesınden bıle } |
|
||||
|
ikinci bir msn açmak
![]() ben şahsen 1 kişisel 1 webmaster hesabı kullanıyorum. bu sayede kimin kim olduğunu da rahatlıkla ayırabilirsiniz.
|
Alıntı:
Anlatmak istediğim senin istediğin gibi birşey var fakat ben bilmiyorum arkadaşım biliyor.Fakat şuan arkadaşımda yok tatile çıktı gelmiş olsaydı sorardım. Hatırladığım kadarıyla bir dosya yaratıp içine adresi yazıyordu ve onu değişik bir formatta kaydedip msn'ye entegre ediyordu ekleniyordu fakat tam hatırlayamadım
|
|
|||
|
evet bu yontem benımde aklıma geldı. fakat sımdıde karsı tarafın ekleme taleplerı falan gelmıyor. ben bir mail atayım bakalım ne dıyecek billgates
hatta musait olunca scriptını yazayım dırek oradan dosyayı alıp inport edebılırsınız Konu 404 tarafından (2006-07-23 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
sözümü tuttum : msn listesi 600 den fazla kişiler için çözüm şeysini yazdım umarım kolaylık sağlar :
http://www.404.gen.tr/msn guzel günlerde denemenız dılegıyle |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|