![]() |
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Pardon, yanlış anlamayın ama sınırsız ne demek oluyor ?
|
Yani sınırsız demek başka nasıl tanım yapayımki şimdi
İstediğin kadar dosya yükleyebilirsin istersen 100 gb veya 100 tb sınır yok, bandwidht de aynı şekilde. Fakat Hosting Ve Paylaşımlı sunucular olduğu için Server gerektiren siteler yani yüksek işlemci kullanan siteler için tavsiye etmem. Yani Siteniz Makinayı kasmadıktan sonra herşey sınırsız ki makinayı kasan siteler zaten hiçbir hosting firması barındırmıyor onların server kiralamaları lazım aylık 100 ytl ort. fiyatı onunda.
|
|
||||
|
yahu neden bu kadar konuyu sapıtıyorsunuz anlamıyorum, sınırsız diyince sınırsız harddiskmi lazım ? şuan zaten birçok firma büyük alanlar veriyor, benim çalıştığım firmada sınırsız veriyor. doldurabilirsen doldur. kim ne diyecek sanki. benim baktığım hosttaki serverın harddiski 1.2 Tb idi. git doldur bunu dosyalarını başka bir servera koyarlar çok mu zor yani. sırf geyik...
|
|
||||
|
arkadaşım lütfen böyle gereksiz konular açmayın ya sınırsız alanmı olurmuş ya. Ayrıca kusura bakma ama 125 ytl ye sınırsız bir alanın desteği ne kadar olur düşünemiyorum. Ayrıca sitenizde ne adres var ne telefon var sarı çizmeli mehmet ağa kusura bakmayın ama firma değilsenizki öyle gözüküyor ucuz fiyattan verip bizim ekmeğimizle oynuoyorsunuz ucuz fiyattann veriyorsunuz çünkü hiç bir gideriniz yok
Konu ekonomikhosting tarafından (2008-02-19 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Destek konusuna gelince en az senin kadar destek verebileceğime emin olabilirsin. Giderim yokmuş, bunların beleştenmi geldiğini sanıyorsun. lütfen saçma sapan konuşmayın. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|