Halka açık alanda firmamız aleyhine yazdığınız her şeye cevap vermek zorundayım.. Ben ticari bir firmayı temsil ederek buraya yazıyorum.. Siz şuan 12 saat kullanıp destek biletine cevap almadığınızdan ötürü geri aide almış eski müşteri konumundasınız ve konuyu uzatan sizsiniz.
Atılan ticket zamanına lütfen müşteri alanına login olup bakın saat 22:19’de yazmışsınız yanlış hatırlıyorsunuz zamanı saat 22:19 dan sonra cevap gelmemiş size. Sitemizde 23.00 a kadar destek biletlerine cevap verilir yazısı 22:59 da atılan ticket’e cevap verilir anlamına gelmiyor ne yazık ki bunu size 4 defadır yazdığım halde hala destek erme vaktiniz vardı diyorsunuz bu art niyet değil de nedirÜstelik artık bir bağımız bile kalmamış değimli? Bunu sürekli uzatıyor olmak size ne kazandırır..
Kurduğunuz cümlelerde art niyetinizi belirtiyorsunuz “artık lazım değildi destek metsek ayrılmak sitedim” diyerek.. Bu destek konusuna bir URL vereceğim size (http://www.webhostingturkey.com/post...eye-kadar.aspx) 24 saat her müşterimiz istediğinde arayarak bize ulaşabilir.. ni.net.tr de de telefon numarası ayı netinternet.com.tr’de telefon numarası aynı..
Son paragrafta kendiniz belirtmişsiniz iade aldığınız halde hala neyi kanıtlamaya çalıştığınızı akıl sır erdiremiyorum.. Destek biletine cevap gelmedi diye iade istediniz geri aldınız buraya da sözde Trgy ye kinaye yaparak bize laf çarptırarak yazı yazdınız cevap alamadığınızdan ötürü.. Bende size gayet düzgün bir dilde Hosting bölümünde 7:30 da cevap alacağınızı belirttim.. Nedense o noktadan sonra tekrar yazma gereği duydunuz ben yazdıkça aynı şeyleri tekrar etmeye devam ettiniz. Bende tekrar etmeye devam ediyorum..
Destek biletlerini X dakikada cevaplama garantisi yoktur 08:00 ve 23:00 aralığında destek ekibi çalışır ve cevap veriri 22:59 da atılan bir destek biletinin 23:00 da %100 cevaplanacağı anlamına gelmiyor bu. Size ödemeniz iade edilmiştir şuan bir mağduriyet durumunuz yoktur.. Hali ile hala sizin cevap yazmanızı gerektirecek bir durumda bulunmamaktadır.

LinkBack URL
About LinkBacks

Hizmet alamadım bunu belirttim nesi kasti bunun? Konular yukarıda yazıyor ötesi yok ki bunu nesi kasıt olsun?