![]() |
|
|
|||||||
| Hazır Uygulamalar Hazır web uygulamaları paylaşım ve yardım alanı |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
ilgili kodun satırı filan yazıyordur mutlaka PHP den anlamam ama kodlama hatası olduğu açık
![]() PHP bilmedende genelde yapılması gerekenler DB bilgilerini girmek INSTALL.php varsa çalıştırmak yoksa DB.SQL dosyasını PHPMYADMIN veya NAVICAT vasıtasıyla IMPORT etmek. Sonrasında arızalar varsa ya gereken bi yazılım sunucuda yok ya KODLAMADA hata var... Script adı nedir - ilgili dosya adı ile satırı ve o kısımdaki kodları görmek gerekebilir. |
|
||||
|
Çünkü bahsettiğin script Sunucuda bikaç eklentinin yüklü olmasını şart koşar. Youtube tarzı bi script - biraz Pahalı bi script - ORJİNAL ise sitesinde Destek bölümünden yardımcı olurlar derdim ama ... Zannetmiyorum pek
![]() Scriptin düzgün çalışması için Gereken eklentiler : Mplayer , Mencoder , Flvtool2 - Kurulumda yada kurulum sonrası bunların sunucu üzerindeki yollarını ayarlaman gerekiyor. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|