![]() |
|
|||||||
| Hazır Uygulamalar Hazır web uygulamaları paylaşım ve yardım alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar forum sitesi açacağım..Birkaç sorum olacak :
1)Forum sitelerine girdiğinizde baktığınız,aradığınız ilk özellik nedir? 2)Forum sitelerinde nelere önem verirsiniz? 3)Hangi bölümlerin olmasını beklersiniz? Sorularım aynı oldu gibi gerçi Aklınıza gelen şeyleri yazarsanız sevinirim..Hadi herkese kolay gelsin.. |
|
|||
|
Üyesi olan forum.Paylasımı olan forum.İçerik okadar onemlideğil
|
Alıntı:
2 . Para verip başkasına yazdırabilir 3 . Zaten büyük forumlar çuvalla hosting parası ödüyor. Tekil hit 6000 olsun çoğul 250.000 i geçiyor.. 4 . Adamın cebinden çıkan paranın ne önemi var önemli olan ortadaki eser değil mi? 5 . Kendi sitem Vbulletin değil ama yıllık gideri en az 1 milyar.. |
|
||||
|
Alıntı:
2 . Para verip başkasına yazdırabilir 3 . Zaten büyük forumlar çuvalla hosting parası ödüyor. Tekil hit 6000 olsun çoğul 250.000 i geçiyor.. -- Haklısın-- 4 . Adamın cebinden çıkan paranın ne önemi var önemli olan ortadaki eser değil mi? Günümüzde forum açmak öyle bir hal aldıki. 8 yaşındaki bir çocuk bile artık forum açıyor desem inanırmısın bana? Tabi önemli olan adamın cebinden çıkan para değil önemli olan o sitenin ciddiyeti ilk bakışta bişey anlamadığından atıyorum adam phpBB kurmuş ama ilgilenmiyor. ama phpBB kurupta çok iyi iş başaranlar bihayli fazla. Durum bu olunca kimin işinde ciddi kimin para sevdalısı olduğu belli olmuyor. Durum böyle olunca ben kendimce seçici "adam para harcıyorsa ciddi düşünüyor" mantığı kuruyorum. 5 . Kendi sitem Vbulletin değil ama yıllık gideri en az 1 milyar. Allah daha çok versin
|
|
|||
|
evet forum kurmak çok kolaylaştı www.forumu.org (forumu.org/isim tarzında erişimi ile pazartesi tam aktif olacak)
forum konusuna gelince forumlar tek bir konu hedefli olmalı ve forum yöneticileri (moderator) bu konuda bilgi sahibi olan kişiler olmalı. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|