![]() |
|
|
|||||||
| Hazır Uygulamalar Hazır web uygulamaları paylaşım ve yardım alanı |

![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaslar
Ben php-fusion da Örnek Olarak viewpage.php?page_id=13 daki içeriğin adı xx filmi ben burdaki baslıgı "xx izle , xx filmi , xx indir, xx online izle " yapmak istiyorum viewpage.php yi kurcaladım ama sonuc alamadım Yardımcı olabilecek arkadaslarım varmı ? |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
viewpage.php dosyasını açıp
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
|
require_once "maincore.php";
require_once THEMES."templates/header.php"; altına add_to_title("title"); ekle kaydet çalısacaktır...ama bu tüm özel sayfalarının titlesi olur.. ikinci olarak eklediğin haber makale vs.. site adı inceleme haber başlığı şeklinde olan sistemi haber başlığı site şeklinede cevirmek mümkün ilgilenirsen pm at yardımcı olurum..Son olarak fusionda Seo kıyamet alametlerinden biri yani yok
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/hazir-uygulamalar/106662-php-fusion-title-degistirme-yardim-lutfen.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Php'de Baslık Değiştirme Yardım Lütfen | This thread | Refback | 2008-10-20 16:42 | |
| Php'de Baslık Değiştirme Yardım Lütfen | This thread | Refback | 2008-10-17 17:13 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|