![]() |
|
||||
|
arkadaşlar webwizforum 8.5 kullanıyorum suanda 9.8 versiyonu cıktı forumun ben biraz ihmal ederek aradaki sürümleri yukseltmemiştim 8.5 den 9.8 e yukseltme imkanımız varmı webwiz forumu ?
sürüm sürüm yükselterek gitmem lazım bunu biliyorum sürümlerin yükseltme dosyalarını bulamadım ayrıca 8.5 den direk 9.8 e yükseltme de olabilir bilgili arkadasları yardıma cağırıyorum ![]() Konu TrDownload tarafından (2008-04-11 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
elbette 8.5 den direk 9.8 yükseltme imkanın var ilk önce hosta yeni dosyaları at daha sonra db türüne göre sql veya access ise download ettigin dosyada upgrade toolbox db diye bir klasör olması lazım onun içindeki dosyalar ile dbyi upload ettikten sonra yeni sürüme geçmiş oluyorsun.
Dipnot: Webwiz kullandıgın için teşekkür ederim iyinette bir ben webwiz kullanıyorum diye düşünürken tam sen cıktın ![]() |
|
||||
|
yeni sürümlerde hatta 8x in son sürümlerinde veritabanına yeni bazı tablolar eklendi. aspindir.com dan yeni sürüm indirirsen yapılacak değişiklikler bir text dosyası içinde yazıyor ve çok basit.
Ancak 9x sürümlerde bir çok özelliğin kapalı olduğunu duymuştum haberin olsun...bir yolu vardır mutalaka ama default sürümde kapalı özellikler var. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|