![]() |
|
|||||||
| Hazır Uygulamalar Forumlar Paket Programlar Hazır Uygulamalar Forumlar Paket Programlar |
| Anketimiz: Hangi forum sistemini kullanıyorsunuz? | |||
| Vbulletin + vbSEO (PHP) |
|
17 | 24,29% |
| Vbulletin + Zoints (PHP) |
|
13 | 18,57% |
| Vbulletin (Seosuz) (PHP) |
|
16 | 22,86% |
| phpBB (PHP) |
|
11 | 15,71% |
| SMF (Simple Machines Forum) (PHP) |
|
14 | 20,00% |
| MyBB (PHP) |
|
12 | 17,14% |
| IPB (Invision Power Board) (PHP) |
|
3 | 4,29% |
| Webwiz (Asp) |
|
1 | 1,43% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
peki ankette olan diğer forumların, vb gibi eklentileri mevcutmu ? Yani standart bir forum olarak kullanmaktansa, vb gibi geliştirilebilirlermi ?
Kusura bakmayın gerçekten de çok bilgisizim bu forum yazılımları hakkında.. |
|
||||
|
eklenti olarak en iyi desteği yine vbulletin yazılımından alırsınız, sanıyorum daha iyisi yok şuan. Ücretsiz alternatif olarak ise phpbb.
|
Forum sitem bulunmamakta.
İnsanoğlunun nankör ve saygısız olması nedeniyle 2006 yılında toplamda 40k tekili olan 4 forum sitemi kapattım. Açmayı düşünmüyorum. Açıkken Phpbb + 3 Webwiz ( Asp ) forumum vardı. |
|
||||
|
Asp tabanlı forumların, yüksek online sayısına ulaştığında kastığını söylüyorlar, son olarak bu konuda da fikirlerinizi alabilirmiyim kullanan arkadaşlar ?
|
|
|||
|
vbulletin, smf ve snitz (asp) kullanıyorum. Vbulletin her yönden açıkara önde. Vbulletin profesyonel, daha doğrusu hamal forumlar için ideal, smf arkadaşların dediği gibi 10 bin hite kadar harika, zaten smf to vbulletin impex dosyası ile kolaylıkla çevrildiğinden, ücretsiz olması nedeniyle yeni başlayanlara öneririm. Snizt kullanan kaldı mı bilmem ama ben asp+mysql olarak kullanıyorum(dum) snitzi, hala çalışıyor ancak serveri en çok hırpalayan forum diyebilirim.
Alternatif diyorsanız mybb'u muhakkak öneririm.
| Stil | |
|
|