![]() |
|
|
|||||||
| Güvenlik Güvenlik Korunma - DOS DDOS SYN saldırıları Oturum hızsızlığı tesbit ve korunma |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar 20.postta verdiğim yöntemle serverimize 2 saatir gelen botnet saldırıyı engelledim 500 e yakın ip banladım ufakda olsa saldırı gelmekte ancak apacheyi etkileyecek kadar değil
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
sistem üzerinde zaten firewall mevcut ancak işin kötü tarafı gelen istekler firewallın banlayabileceği büyüklükte değil her bir zombi 3-5 saniyede bir bağlantı açıyor ve firewall bu kullanıcıları normal ziyaretçi olarak görüyor zombi exesinin yazılış tarzı ile ilgili 1 saniye içinde 30 bağlantı açan zombilerde var onlarda firewall banlamaya başlar ama 50-100 ipten sonra iptables şişer ve sunucu loadlarını 400 de görürsün
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
ya Bilişim Suçlarına bırakırsak işimizi.. oho..
Deşifre Ettinizmi sunucularını.. Panige kapılılıp. Sunucuyu kapatçaktır. başka port ile açmaya çalışçakdır.. yine yakalayıp deşifre edip soğutçaksınız.. Sonra, adam zaten bıkaçak.. mesela, bugun 1 exe'e açtım. 1; irc.webchat.org'da Dünyaca ünlü bir sunucu her ülkeden insanlar var burada kanal açıp besliyorlar join #Scan`,#¿ali,#semra,#Turkishbot,#xxx,#botnet <- bu kanalları göre bildim bunun gibi 100 lerce, Kanal var sunucuya lures çekdinizde anlarsınız zaten 3 bin gerçek kullanıcı var 20 bin bot var burada ve orada #help 'de bulunun yabancı Arkadaş'a rica ettim 1,2, kanalı Forbidlettirdim. Zormu bu hayır degil sizlerde kurtulmak için çabalayın mahkemeyle olçak iş olsa kimse buu yapmazdı arkadaşlar.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|