![]() |
|
|||||||
| Güvenlik Güvenlik Korunma - DOS DDOS SYN saldırıları Oturum hızsızlığı tesbit ve korunma |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
scriptı yaptım ama
[root@www bin]# /usr/bin/ip_banla.sh warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. Bad argument `DROP' Try `iptables -h' or 'iptables --help' for more information. [root@www bin]# bu sekılde hata alıyorum nedendır scriptte bu #!/bin/bash # netstat -ntu|awk '{print $5}'|cut -d: -f1| \ sort|uniq -c|sort -n|grep -v 127.0.0.1| \ awk '{if ($1 > 9) print $2;}' > /tmp/IPLER while read ipler; do iptables -A INPUT -s $ipler \ -j DROP ; done < /tmp/IPLER |
|
|||
|
while read ipler; do iptables -A INPUT -s $ipler \
-j DROP ; done < /tmp/IPLER Alıntı Yaparak Cevapla bunu tek satırda yaz \ kaldırıp while read ipler; do iptables -A INPUT -s $ipler -j DROP ; done < /tmp/IPLER |
|
|||
|
Alıntı:
Bu şekilde daha sağlıklı çalışacaktır.
|
Benim yazdığım şekilde denediniz mi? 1. satırdaki değişikliği yapmanız gerekiyor.
|
bu haliyle gayet güzel çalıştıu bende
Kod:
#!/bin/bash
#
netstat -ntu|awk '{print $5}'|cut -d: -f1|sort|uniq -c|sort -n|grep -v 127.0.0.1|awk '{if ($1 > 9) print $2;}' > /tmp/IPLER
while read ipler; do iptables -A INPUT -s $ipler -j DROP ; done < /tmp/IPLER
|
|
|||
|
bu halıyle verdıgı hata elmagunesnet bende anlamadım bıryerde hata var
Alıntı:
elmagunes net senındekınde verdıgı hata: |
|
|||
|
tek satırda yazılmıs halı
[root@www ~]# /usr/bin/ip_banla.sh warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. Bad argument `DROP' Try `iptables -h' or 'iptables --help' for more information. [root@www ~]# Alıntı:
Konu rosende tarafından (2006-03-17 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Neden en son dediğim şekilde yapmamakta ısrar ediyorsunuz?
| Stil | |
|
|