![]() |
|
|||||||
| Güvenlik Güvenlik Korunma - DOS DDOS SYN saldırıları Oturum hızsızlığı tesbit ve korunma |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam
Server güvenlik testi yapmak için Botnet, DDOS veya Syn Attack türü gibi değişik şekillerde saldırılar gerekiyor. Eğer yardımcı olacak arkadaşlar olursa şimdiden teşekkürler. Sitemin adresi : www.tcpsecurity.com |
|
|||
|
Sanıyorum bu başlığı okuyup test 'e bende katılayım diyen 2 ayrı botçu arkadaşa teşekkürler. Saldırılar ufak çaplıda olsa server korumalarını denemek açısından işe yaradı
![]() Devamınıda bekleriz ...
|
|
|||
|
:
heheh. böyle konuda ilk defa gördüm. e eminimki hiç böle hızlı yardım kimseye gelmemiştir. millet saldırı yapayım die bekliyor zaten. benimde kıl oldğuğum bi kaç site var.deneme amaçlı onlarada saldırsanız
|
|
|||
|
Şimdi senin programını virüssüz halde internetten bulmam lazım daha sonra o program için vmware üzerine ayrı bir sistem yüklemem lazım + proxy bulup kendime saldırmam lazım
aklımda bulunsun bir ara yükleyip denerim. Eğer istersen ve hazır online iken benim siteyi bir yamultuver
|
|
|||
|
Saldırılara karşı bir türlü test edemedim şu serveri ... Saldıranların çoğu çoluk çocuk herhalde
Sanıyorum ya saldırı alan bir siteyi host etmem gerekecek yada birkaç lamer topluluğuna küfür etmem gerekecek
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|