![]() |
|
|||||||
| Güvenlik Güvenlik Korunma - DOS DDOS SYN saldırıları Oturum hızsızlığı tesbit ve korunma |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
hımm.. Hangi şehirdensin bilmiyorum ama burası istanbul... Bak bu verdiğin bilgi ilginç.. Telekom'a yazık o zaman.. bu. bak bunu bilmiyordum.. Behim bilgisayrda "güvenlik duvarı" sorun olabilirmiş. Gmail ve google kendini bu durumda açmazsış falan falan... Doğru mu ki bu... Yavaş yavaş sizin bu iyinet.com sayesinde teknik bilgiyi de öğrenicem ha
Aha ma bi de sorunu çözsem....
|
|
||||
|
Önceliklme merhaba,
google'a giremiyorum derken hiç bir zaman mı giremiyorsunuz ywoksa bir bazen giriyor bazen girmiyor mu ? Eğer ikinci durum gibi ise modemin fişini çekip tekrardan takın. Bu şekilde girene kadar deneyin. Çünkü bu sorun son bir kaç gündür herkesde olan bir sorun. Mesela ben de 30dk öncesine kadar google'ye giremiyordum...
|
Selamlar.....
Ben google ve gmail'e iki gündür hiç ama hiç girimiyorum. İnternete bağlıyım. Yahoo'ya falan giriş sorun değil. giribililiyorum.. Ama bunlara asla ve asla giremiyorum iki gündür.. İlgi için, paylaşılan bilgi için çoook teşekkür.. ilaç gibi geldi bu yardım bana... Hemen yapacağım... bakalım olacak mı? sevgi ve dostlukla ![]() ayda sena |
|
|||
|
Selamlar yeniden
![]() sorun çözüldüüüüü )))Öncelikle "yagmayok" nickli arkadaşa çok teşekkürler.. İlgisine, paylaşımına.... Çünkü aynen onun önerdiği giib ttnet bağlantı fişini çıkarıp yeniden takınca sorun çözüldü Bu "iyinet"e iyi ki girdim. Ve iyi ki üye oldum. Okul gibi... Bilgi biriikimi (Ben iyice bu konularda zayıf olduğum için) bana çok yüksek geldi... "yagmayok" nick'li üye arkadaşa ve "iyinet.com'a çooook teşekkür.. Artık iyinet'ten ayrılmam..sevgi.. sevgii.. sevgi ve dostluuukkk ayda sena |
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|