![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
MErhaba arkadaşlar.
Bu yıl öss ye girmeye karar verdim. Aslında üniversite mezunuyum ama bir projem var. Bunun için Ziraat Mühendisliği okumanın hem bana hemde projeme katkısı olacağını düşünüyorum... Neyse gelelim aslıl meseleye, şimdi gittim formu aldım hemen hemen herseyi doldurdum, tek sorun şu Öğrenim Bilgileri Bölümü Ben buraya mezun olduğum LİSE yimi yazacağım yoksa mezun olduğum ÜNİVERSİTE yimi ? Aranızda dershaneye giden arkadaşlar varsa Rehber öğretmenlerine sorarlarsa çok memnun olurum, ben gidip soramıyorum bile ![]() Neyse sevgiler saygılar, sınava gireceklere başarılar....
|
Kitapçıkta 6. sayfada gerekli bilgiler var.
7. maddede "bir yükseköğretim programını bitirdim" kısmı ilgilendiriyor sanırım sizi.
|
Alıntı:
Tşk. Bu bilgide iyi oldu, bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler (98 ÖYS ile girmiştim ; ) Tşk.
Satılık siteler : şu an için 4 tane Tıklayın ! Konu zahmaci tarafından (2008-03-26 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ÖSY ne yaw, ÖYS olcakrı ;) |
|
||||
|
Okul kodları sayfasını açarsanız orada sadece liseler olduğunu görürsünüz.Buradan anlıyoruz ki üniversite değil, lise bilgileri yazacaksınız..
|
Bu dosyadan okul kodunu bul ve kodla
http://www.osym.gov.tr/dosyagoster.a..._KURUMLARI.pdf |
|
||||
|
Alıntı:
yalnız ben 2 tane buldum 070731 Antalya Karatay Lisesi 071241 Antalya Karatay Lisesi (Y.D.A.) Y.D.A = Yabancı Dil vs vs mi ? ben süper lise mezunuyumda, tabi o zamanlar süper liseydi şimdi anadolu lisesimi ne olmuş ![]() Birde sanırım Lise diplomamaın fotokopisini vs bulmam gerekecek not ortalaması için.... Off yaw cidden neden güzelce açıklama yok bu kitapçıkta... Bu arada ilginiz ve alakanız için Tşk. arkadaşlar...
|
Oww epey karışmış o zaman sizin.Şimdi oraya anadolu lisesi mi yazacaksınız y.d.a mı yazacaksınız
Muhtemelen Y.D.A yazacaksınızdır ama okul müdürlüğünü aramanızı öneririm.
|
başvuru merkezinde yardım ediyorlar.10 dk sürmüyor.diploma falan gerekmiyor bilgisayarda herşey cıkıyor.kitapcıkla vakit öldürme bence.yakınlarda bulunan bir liseye başvur.
|
|
||||
|
Alıntı:
neyse bakalımAlıntı:
Tşekkürler herkese... Ve sınava girecek herkese başarılar...
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/guncel-konular-haberler/88082-2008-oss-icin-sorular-yardimci-olacak-var-mi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| okul kodu bul | This thread | Refback | 2008-06-02 10:23 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|