![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Gündemde ortaya çıkan güncel konular ve haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Kullanım amacını yazarsan daha ii yardımcı olabiliriz.
Örn: bu yazdığın ekran kartlarının hiçbirisi ile yeni bir oyunu yüksek çözünürlükte oynayamazsın. Eğer güzel oyun oynamak istiyorum dersen : en azından 8600 GTS yada paran varsa HD3850 tavsiye ederim. Yok çok oyunla aram yok dersen 8500 GT hem işini görür hem oyun oynadığında da yolda bırakmaz seni.
|
Alıntı:
çok oyun oynamayı sevmem ama şuan oynamak istedigim 2 oyun var onun içinde alıyorum ![]() ekran kartım yok 10bort oynamak istedigim oyunlar City Life 2008 ve Lost Via en az sistem özellikleri 128 mb ekran kartı diyor. 1.Linkteki 512 mb ekran kartı bu oyunları rahat karşılar herhalde... Ayriyeten fifa 08 yüklüyebilirim ![]() yani 2-3 oyun bunlarda kaldırır diye düşünüyorum... 1.Linkteki iş görürmü sizce?_
|
Selamlar
Ekran kartı hakkında bilgi arıyorsan eğer adrianlevski@gmail.com adresine bir posta gönder görüşelim. Ne tür bir ekran kartı senin ihtiyacını karşılar ? Bende 7800GTX var. Sanırım senin istediğin oyunları rahatlıkla açar ![]() cvp bekliyorum teşekkür ederim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|