Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Sosyal Güncel Geyik > Güncel Konular Haberler

Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-08, 02:05
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/4
Angelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really nice

Bir noktada düzeltme yapmak için konuyu açıyorum. Başbakan böyle birşeyi başbakan iken söylememiştir, öncesinde de söylediğini bir yerde kabul ettiğini okumadım. Söyleyip söylemediği de önem taşımıyor başbakan değil iken zaten, devleti bağlamaz sonuç olarak.

Yalnız beğendiğin şeylere dikkat etmeni öneririm axzel. Şu anda yaşadığın Türkiye Cumhuriyeti Anayasa'sını okumamışsın o yüzden ben sana aşağıya paste ediyorum.

T.C Anayasası Madde 2:
"Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir."

T.C Anayasası Madde 4:
"Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez."

Anayasanın, değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez hususları konusunda provakasyon yapmayın.

Konu Angelo tarafından (2008-02-08 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir..

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil