![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Gündemde ortaya çıkan güncel konular ve haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
CANLI YAYINDA AKIL ALMAZ DİYALOG...
Stüdyodaki yaşlı adam, karısının evi terk etmesinden yana dertli. Israrla eşinin geri dönmesini istiyor. Telefonda ise Bulgaristan'daki karısı var. ADAM: Sen benim namusumsun. Seni çok seviyorum. Her şeyi affedeceğim, ne olur dön... YALÇIN ÇAKIR: Bak abla, adam yalvarıyor. Niye bu adamı üzüyorsun, dön gel. KADIN: Yalçın abi, ne kadar yalvarırsa, yalvarsın. Tedavi olmazsa dönmeyeceğim, dönmem... Y.Ç.: Nesi var abla bu adamın? KADIN: Yapamıyor be abicim, yapamıyor... Ben istiyorum, onda bir şey yok... Y.Ç.: Ne yapamıyor ablacığım? KADIN: (Bip sesi)... Anlasana be abicim, ben yanıyorum, ben istiyorum, onda bir şey yok. ADAM: Sen benim namusumsun. Dön, her şeyi halledeceğim. KADIN: Neyi halledeceksin be? Sen bir şey yapamazsın. Hem ben senin nereden namusun oluyorum? İnsan namusunu yapar be!.. Y.Ç.: Abla sen kaç yaşındasın? KADIN: 52 Y.Ç.: Abla, 52 yaşında insan bu kadar önem verir mi bu işe be abla?.. KADIN: Yalçın Abi yoksa sen de bunun gibi misin? Bütün Türk erkekleri böyle be... Burada Bulgar erkekleri var, vallahi her gece yapıyorlar be... Y.Ç.: Abla sen beni karıştırma... Burada konu sizsiniz... Bak adam yalvarıyor. Tedavi olacağım diyor, dön gel... KADIN: Tedavi olsun gelirim. Bakarım, her gece yaparsa kalırım, yoksa dönerim. (Adam bu arada karısının dönmesi için yalvarmaya devam ediyor) Y.Ç.: Abla sırf bu iş için adam terk edilmez, abla... KADIN: (Bip sesi) ....meyen adamı ben ne yapayım be abicim? Boşanacağım. Bulurum ben beni yapacak bir adam... Y.Ç.: Ya abla ne kadar önemliymiş bu iş senin için... KADIN: Yoksa senin için önemli değil mi be abi? Y.Ç.: Tabii tabii önemli ama daha önemli şeyler var. Hem bak sen 52 yaşındasın... KADIN: Ne olmuş 52 yaşındaysam? Söylüyorum be abicim, ben yanıyorum. Ben istiyorum yaa... Ya beni her gün yapar ya da dönmem... Y.Ç.: Yahu abla bu iş her gün her gün olur mu be? Bak bu adam da 57 yaşında. KADIN: Ben bilmem... Her gün en az bir defa yapacak be abi. Yoksa dönmem. (Adam yana yakıla yalvarmaya devam eder) KADIN: Boşuna yalvarma, tedavi ol... Gelip bakacağım, yapabilirsen kalırım. Yoksa dönerim. Ben, beni her gün yapacak erkek arıyorum... http://w10.gazetevatan.com/video/video.asp?vid=2427 http://w10.gazetevatan.com/video/video.asp?vid=2428
Priapos Kimdir? Konu Priapos tarafından (2007-11-09 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
video yu izleyin... kırılıyorum ...
|
daha ne günler görücez bakalım...
| Stil | |
|
|