![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bu tür bir güvenlik önlemi olması gerekli aslında, biraz geçte olsa tüm bankalar yavaş yavaş devreye sokuyorlar, yaşanan son internet bankacılığı dolandırıcılık olayları güvenlik konusunun daha fazla ciddiye alınmasını sağladı.
|
otomatik ödememi iptal ettireli aylar oldu , bugün yatırdığım faturanın ödemesini 2. kez hesabımdan çekip yapmış Garanti.. aradım iptal ettirmemişsiniz diyor nasıl oluyorsa ben hayal gördüm sanki! Ee param nolacak dedim o bizim sorunumuz değil ilgili yer ile görüşün diyor .. Şu işe bakar mısınız?!!
|
|
||||
|
banada bana sormadan aile sigortası yapmıslar ve gecen aile sigortasi police tahsilatı adında para kesmisler
garanti musteri hizmetlerini aradım bizlik birsey degil garanti sigortayı arayın dedi orayı aradım sizin aile sigortanız varmıs ondan kesildi dediler ben oyle bi sigorta yapmadım , yaptırmadım dedim bunu iptal ettirme gibi bi imkan varmı dedim var dedi ama neden dusunmuyorsunuz aile sigortası dusunun bence falan diyor ihtiyacım yok gerek duymuyorum nasıl iptal ettirebilirim soylerseniz dedim tarif etti iptal ettirdik 2 gun sonra parayı geri gonderdiler mevzu paranın kesilmesi degil ama sigorta yapıyorsun madem bana once bi bana sor dimi haberim olsun bi (: bu sms dogrulama olayı benımde hosuma gıtmıstı ancak giren knt bize olduktan sonra neye yarar
| Stil | |
|
|