Üye ![]()
![]() genelde 3 haftada kredi kartını gönderiyorlar. daha kısa bir sürede, mesela 1 hafta ya da 10 gün gibi.. kefilsiz kredi kartı çıkartan bi banka var mı ? öyle fazla bi limit de gerekmiyor, 500ytl falan, öğrenci adamız sonuçta (: Bir arkadaş bazı şubelerden başvuru yapılan aynı gün içerisinde kredi kartını alabileceğimi söylemişti (Merter - Vatan Bilgisayar Cardfinans şubesi) Cardfinans'a baktım : h**p://www.cardfinans.com/SSS/merakettikleriniz1.jsp ![]() |
Eğer öğrenci isen hsbc ve iş bankasının üniversite öğrencileri için kartları var,öğrenci olman yeterli kartı alman için ama gelme süresi en az 15 gün. Card finans'a hiç bulaşma derim ben öğrenci kartı için baş vurdum,hscb ve iş bankasında öğrenci kredi kartlarım olmasına karşın burası vermedi hatta vermeyeceklerini haber verme zahmetinde bile bulunmadı, ben arayıp öğrendim. Hscb'nin limiti 500,iş bankasının 200/ Hsbc gayet iyi ama yerli malını tavsiye ederim. |
artık eskıdendi bu sıralar bir hafta diyip 15 gunde cevap veriyorlar ben maaşımı aldıgım bankadan bile 10 gunde aldım bu arada bi aralar işbankası okuldakı hergeze kart dağıtmıştı halen borcunu ödüyorum... |
@Sitebul, malesef maksimum 1 hafta içerisinde kart almam gerekiyor. @cklloadingckl, evet biliyorum. Bir arkadaş da üni'deki standdan kart almıştı, hala bir şeyler ödüyor sanırım. @SLaYeR, öğrenciyim ya ![]() |
Seçenekler | |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
TEB Bankası -Kredi Kartı ve Banka Hesabım | Loi | Güncel Konular - Haberler | 3 | 26.01.2012 01:57 |
Siteleriniz kısa sürede tanıtılır. | ByOyunBozan | Post İşlemleri | 0 | 13.11.2011 22:23 |
Google'da Kısa Sürede Sıralanmak | Alone | Google Optimizasyon ve Sandbox | 2 | 3.02.2008 00:12 |
paypala kredi kartı eklerken 3 adımlık not var bunlar nedemek açıklayabilirmisiniz | free | Paypal, Webmoney, Ukash ve internet bankacılığı işlemleri | 0 | 3.11.2006 00:18 |