![]() |
|
|||
|
1saattir bağlantım o kadar yavaşki.Download 4kb.Siteler açılmıyor.iyinet zar zor açılıyor mynet felan hiçbiri açılmıyor.ne oluyoruz yine.kablolara yine bişey mi oldu
|
|
|||
|
Alıntı:
dedim zaten hep sorun bende hadi bye bye dedim kapattım.ne olacak bu böyle.4kb download 2kb düştü hadi hayırlısı
|
|
|||
|
Arkadaşalr yurt dışı çıkışlarda sorun varmış yine
![]() Alıntı:
|
|
||||
|
adsl ile ilgili bir konu açılmışken yazmak istedim. http://www.ttnet.net.tr/adslkota.htm kotamı burdan kontrol etmek istediğimde (son 3-4 gündür böyle) ya sayfa görüntülenemiyor yada sistem hatası diyor. Merak ettim acaba bu bendemi böyle yoksa sayfadamı bir sorun var?
|
|
||||
|
aradım bi tane bayan çıktı download hızında sorun var dedim :
-üff hangi numarayla bağlanıyorsunuz? numarayı söyledim download hızı çok yavaş dedim.bana verdiği cevap -sayfa görüntülenemiyormu?bizde sorun yok modeminize reset atın vs. başladı saymaya.tamam çözdüm diyip konuşmayı hemencicik sonlandırdım acemi sanırım
|
|
|||
|
Alıntı:
zuhahaha koptum valla.Banada açıklama başlıyordu dedimki tamam ne diyceğini biliyorum onları yaptım hızlanmadı.hadi bye bye diyip kapattım.Bu telekom beni gülmekten kırıp geçiriyo
|
|
||||
|
Alıntı:
+ bugünkü bağlantı hk. Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|