![]() |
|
|||
|
hemresarac@hotmail.com adresim çalındı burdan gerekli kişiler duyuruyum birde herşeyi değiştirmiş haliyle ben son içeride kaldıgımda farkettim durumu ve herşeyi sildim ama maili geri almak için hotmaile bişiler gönderiliyordu yardımcı olabilirseniz bu konuda sevinirim. acele bir şekilde tabiki
|
Sanırım bu sorununu çözmene yardımcı olur.
Alıntı:
|
bi saniye, az once biri bu email adresiyle beni msn e ekleme talebi gonderdi..ben de ekledim..hemresarac@hotmail.com.. benm msn alimmail@hotmail.com bilginize...
|
|
|||
|
seni ben eklemiştim ama şimdi silebilirsin çalındı
adam bi adres geldi mailime ve tıkladım calındı cookie olayı sanırım emin diilim ama
|
arkadaşlar dikkat ederek girip eyl*m.org/saygisizlik adresine bakabilirmisiniz herşey bu adrese girdikten sonra oldu tahminim cookielerimi çaldı ama lütfen dikkatli olun benim yüzümden başka birinin canının yanmasını istemem
|
bu eyl*m.org/saygisizlik bana da geldi.ve şimdi anladım kahretsin o fake ALLAH kahretsin tıklamayın.ALLAH'tan uyandım o maildeki adrese gidince msnin journal mornal falan bi sayfası acılıyor sanırım fake mail acmayın sakın.
Bende internet explorer dan gitmeyi deneyince hata vermişti. firefoxta denedim msnin sitenine yonlendirdi kuskulandım girmedim. dikkatli olun. eyl*m.org/saygisizlik linkine giriş yapmayı denemeyin
| Stil | |
|
|