![]() |
|
||||
|
ılıca çeşmenin en iyi yerlerinden biridir, kalabalıktır, plajı vs. güzeldir. tavsiye ederim. Çeşmede gezip vakit geçirilebilecek daha iyi bir yer yok zaten. Benim yazlıkta çeşme merkeze 10dklık bir yerde ama her fırsatta atlar ılıcaya gideriz mutlaka.
İzmir otogarından konağa direk eshotların iptal olduğunu duydum, sadece montrö'ye kadar götürüyor (48 numara). Ordan izmir sinamasının olduğu yola çıkıp, konak dolmuşlarına binebilirsin, ister konak meydanda, ister konağın son durakta inebilirsin. Kordona gitmek için bineceğin 48 numara eshotta, montrö'de indikten sonra, mcdonalts var orda karşında hemen, onun olduğu yoldan sağa doğru kız meslek lisesinin bulunduğu yere kadar hiç sapmadan yürüyorsun, 10dklık bir yol.. zaten yolun sonunda karşına sahil geliyor, orası kordon. Diğer bir deyişle; pasaport. Bornovadan balçovaya direk eshotlar varmı bilmiyorum, ama konaktan balçovaya 167, 169, 184, 186 numaralı eshotlara binerek gidebilirsin, ancak yinede bu numaralara bakarken, eshotun tabelasında gideceğin yerin yazdığından emin ol mutlaka, bazen değişiklikler olabiliyor.
Satılık 1 yıllık kaspersky anti-virüs lisansları Konu nokie tarafından (2006-06-18 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
yardımcı olabildiysem ne mutlu..
Tabiki ulaşabilirsin, konak meydandan sahil tarafına geçip vapur iskelesinin ordan itibaren, sağa doğru; kordon boyu ister alsancak yada pasaporta kadar, ister solda doğru; güzel yalı, göztepeye kadar sahil boyunca yürünebiliyor. Kordon boyu yürüyerek geçiş yapabileceğin 4 semt var, bunlar; alsancak, pasaport, konak, güzel yalı, göztepe. Alsancak ve göztepe arası çok uzun bir mesafe var, yürüyerek gitmek çok zor. Ama alsancak, pasaport arası mesafeler çok yakın mesela. yürüyerek 15 dk sürer. Alsancak, konak arası mesafelerde uzun, dolmuşa binip gitmeni öneririm. yürüyerek 30dk sürer.
| Stil | |
|
|