![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Pul koleksiyonunu göstermesini isterim..Eğer koşa koşa koleksiyonunu almaya giderse, daha o gelmeden evi terkederim.
Kısacası, henüz iyi tanımadığım birisinin koleksiyonuna bakmak istemem.Önce adam gibi tanışırım, muhabbet kurarım..İlerisi için nası bi kişiliğe sahip, nasıl birisi diye biraz hesap kitap yaparım.Eğer bana göreyse devam ederim..Değilse basar giderim
|
yardımcı olabilir
![]() önce niyeti fazla belli etme. sürekli konuş ama kendinden bahsetme. iltifat et ama ederken inanılmaz şasırmış numerosu yap ( aman allahım hayayımda gördüğüm en güzel kızsın vs yalan) çok rahat davranma hatta biraz çekinik kal. mutfakta yardım et. en güzel muhabbet yeri mutfaktır. atraksiyona orda bile girebilirsin şanslıysan. hava soğuksa battaniye iste. belki oda aynı battaniyeyi kullanmak isteyebilir. ışıklar kapalı olsun zaten vakti gelince 2 tarafta birbirinin üstüne atlayacaktır.sonrası kişisel yetenek ve gelişimine kalmış. eğer çiftler halinde iseniz şişe çevirmece denilen o saçma oyunu oynayın.1 hafta önce buda denendi sonuç başarılı hee ben bunları yapıyormuyum : hayır bide bu arada biz napıyoruz yau burası webmaster forumu değilmiydi noldu
|
|
||||
|
eger bisiler olacagi varsa olur tolgahat.
sadece biraz girisken davran ama altini ciziyorum (biraz girisken). bisiler yasamayi planliyorsan kesinlikle cekingen olma yakin ol, rahat ol, talepli ol ama asiriya kacmadan ol. kozlar kizin elinde cunku, dedigim gibi olacagi varsa olur
|
ya simdi durum sudur. savasma sevis olayi iyi tamam guzelde.
simdi kizla daha bikere bulustum. disarda gorustum hoslandim vs. ogun eve davet etti gitmedim. neden gitmedim cunku hos kiz. hemen ilk gundne kaybetmek istemiyorum. eger ogun gitseydim o gece is biterdi sonra aradigimda telefona bakmazdi vs. tecrubesini yasadim. is olacagina varir o konuda hem fikirim. ben sizden olaya nasil girerim diye yardim istemedim ki dikkat ederseniz. o geceyi unutulmaz kilmak istiyorum. yani o gece de savaşmasal olur. Dedigim gibi o gecenin hafızalara kazınması için ne yapmalıyım
| Stil | |
|
|