![]() |
|
||||
|
Garanti Internet Bankacılığı kullanıyorum, ilk şifre alarak hesaba giriş yaptığınızda tüm hesaplarınızın alt limiti 0 görünür.
Bunu şubenize giderek ve/veya telefon ile arayarak limitlerinizi açtırabilir alt ve üst limitleri tanımlayabilirsiniz. Ancak genelde telefonla aradığınızda (444 0 333) şubenize giderek alt ve üst limitlerinizi müşteri hizmetler köşesinden tanımlayın derler. Bu ilk hesap açanlarda güvenlik amaclı yapılmış bir mevzudur.
|
vatandaşlarımızın özellikle de genç arkadaşların internet bankacılığını kullanmaları çok hoşuma gidiyor. artık yavas yavas herseyın kolay yolu yaygınlaşıyor
hem daha hızlı hemde daha az öaliyetli olması cok guzel. 7 8 yıldır işbankası interaktif hesap kullanıyorum. harik bişey. bence herkes actırsın bu özelliği.. |
|
|||
|
BU HİZMETİ KULLANABİLMEK İÇİN (YANİ İNTERNET BANKACILIĞINI)KREDİ KARTIMIZINMI OLMASI GEREKİYO YOKSA BAKA KARTLARIYLADA OLUYOMU BİRAZ KOMİK AMA KULLANMADIĞIM İÇİN YANİ DAHA ÖNCE GEREK DUYMADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM YARDIMLARINIZ İÇİN SAOLUN.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|