![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bu rekorda boş beleş insanların ya da bayan nicki görünce saldıran insanların etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum.
Yoksa Türkiye'deki bilgisayar adedi belli, internet abonesi belli.. Bu rakamlar ile genelde sonuncuların bulunduğu kategoride rekor kırarken, msn gibi birçok kişinin vakit öldürmek için kullandığı bir uygulamada rekor kırmamız sanırım bir nebze düşüncemi destekliyor. |
|
||||
|
Yine kötü düşünmeyelim mutlaka bu analiz yapılırken indirme sayısına göre degildir. bence mutlaka belli veriler vardır ellerinde msnb o kadar kötü degil sadce egeyik yapılan şey olarak yansıtmamalısın bence yani.
sohbetin yanı sıra dosya transferi ve bilgi paylaşımı içinde kullanılıyor. artık
|
Messenger’den ayda gönderilen 70 milyon mesaj ile dünya 4’üncüsü,
--- selam yavrum ben ahmet tanışalımmı ? --- senin o slm yazan parmaklarını yerimmm --- pardon msn adresinizi arkadaşdan aldım ekledim sakıncası varmı ? --- ben ersin msn adresiniz ne güzelmiş --- arzu şu yazacaklarını kelime kelime yollama bir defasında yaz gönder. 11.8 milyon Messenger abonesi ile de dünya 5’incisi oldu. --- off o kadar msn değişdim yinemi buldun beni fehmi ! --- ben bi kız msnsi alayımda iki üç sap işleteyim --- ya kızım demedimmi sana benle bu msnden görüşme xx@xxx.xxx 'i kullanıyorum senle görüşürken Maalesef ben buna sıcak bakamıyorum.Msnyi hala boş yere kullanıyoruz.Yurt dışında hollandada diyim, şirket arası yazışma ve dosya transferleri msnde.Hangi şirkette msn gördünüz ? Yüklesek patron ÇETmi yapıyorsun yine sen ! der eminim.. Ama gelişdiğide bir gerçek ihmal etmeyim. |
|
||||
|
Alıntı:
|
Bu istatistikleri nasıl bulmuşlar insanların açtığı pencereyi bile takip'mi ediyor bu msn acaba. Gönderilen ileti adedini bile takip ettiğine göre msn sıkı takipte demektir
. Türkiyenin ilk 5 e girebileceği olayda ancak bu kadar olur..
|
|
||||
|
Alıntı:
İlk mesajımda yazdığım konuda direkt amacım kötülemek değildi elbet ama Türkiye'deki bilgisayar adedi, internet kullanıcısı sayısı gibi veriler göz önünde bulundurulduğunda Msn kullanımında rekor elde edilmesi faydalı amaçlardan ziyade, vakit geçirenlerin sayesinde meydana çıktığını anlatmaya çalıştım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|