![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Hayırlı olsun..
Bana göre forum siteleri tarafından tercih edilmen için 30 günlük sınırını belli kriterlere göre koymalısın. Mesala, 30 gün içinde 25den az inidirildyse silinsin gibi. Yoksa forum siteleri tarafından tercih edileceğini sanmam. En çok indirilenleride kullancının tercihine göre megaupload.com'da ki ilk 100 şeklinde listelersen değer sistelere göre avantajın olur.
|
goruslerin icin oncelikle tesekkurler
soyle birsey dusunuyorum bende bir dosya 1 kez bile yuklenmezse 30 veya 45 gun icinde o dosya silinecek yuklendigi an tekrar 30 veya 45 gunluk sure basliyacak. ayrica kendi sitelerimdeki butun dosyalari bu sekilde verip ilk basta hit yapmak istiyorum ( elimin altinda yaklasik olarak 60.000 tekil hit bulunuyor) ama bi yandanda hitten cok kullaniciya hitap etsin istiyorum. - listede gozuksun veya gozukmesin gibi bir secenek var - ayrica paylasimlara sifre konulabilyor yani kullanicidan sifre isteniyor ve o dosyayi upload eden tarafindan sifre belirleniyor eger kisi o sifreyi bilmezse indiremiyor dediginiz gibi en cok yuklenen 20 dosyayi tutmak istiyorum ve bunu haftalik veya aylik olarak sifirlamayi dusunuyorum. |
|
||||
|
Arkadaşım diyeceğim bu özellikleri bir tek Türkiye ip'lerine izin ver...
Ve katılıyorum 30 günlük dosya ömrü çok az. Hayırlı olsun. Elmasgüneş'ten sonra sende girdin sektöre onun sistemi güzel sende elinden geleni yap. bekliyoruz
|
cok para ve emek harciyorum bu is icin ve cokta guzel calismalar cikiyor ortaya
yakin bir tarihte cok guzel bir sistemi buradan tanitma imkanim olacak insallah domain icin dosya.com adresine teklif verdim fakat 10.000$ gibi bir ucret istediler domaini almaktan vazgecip o parayla tanitim yapmaya karar verdim ve simdilik .us uzantili bir domainle siteyi acmayi dusunuyorum, sizce tutarmi? 30 gun icin elimden gelen arttirmayi yapacagim insallah |
|
||||
|
aslinda sunu belirtmeliyim hicbir sekilde maddi bir kaygim yok bu isten
sadece turk interneti icin yararli bir calisma olsun istiyorum ve bu dusunceylede direk amaca hizmet eden dosya.com olsun istedim ama sahibi turk internetinin gelisip guzel calismalar kazanmasi yerine domaini bos bos bekletmeyi tercih etti.. benim dusuncem boyle domainleri bos bos yatiracagimiza ulkeye hizmet edecek projelerde kullanmak bu konu cok uzdu beni |
|
|||
|
bu tür bir proje için leasing olmaz
sanırım artık w* ve mp3 paylaşımın adresi bu tür siteler olacak http://www.google.com.tr/search?hl=t...s.com+rar&meta= http://www.google.com.tr/search?hl=t....com+.zip&meta= |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|