![]() |
|
|||
|
AB üyeleri resmen Türkiye yi istemiyorlar,Almanya da basa gelmesine kesin bakilan partiler bile Türkiye ye sirt cevirmis durumda,Danimarka desen öyle,Fransa ve diger ülkelerde öyle.
Yunani Kibrislisi Türkiyeye tehtitler yagdiriyor,Kürtler bir yandan teröre devam ediyor bütün dünya seyrediyor.Devleti biraz gururlu olmaya cagiriyorum,birakin AB yi. Acin okuyun gazeteleri,örnegin hürriyet gazetesini,bu yazilar baska ülkelerin Türkiye nin AB üyeligi hakkindaki sözleri bir Türk olarak benim gururuma o kadar cok dokunuyorki bilemezsiniz.Ben vatansever bir Türk olarak AVRUPA BIRLIGINE HAYIR diyorum. saygilar |
|
||||
|
Bu kadar karamsar bir tablodan oluşturduktan sonra sonra aşağıdaki yazıyı okuyun lütfen çözüm belkide burdadır...
Dünyanın en cool kenti: İstanbul... Newsweek uluslararası sayısının bu haftaki kapağını İstanbul'a ayırdı. "Cool Istanbul" başlığını kullanan dergi, "Onlarca yıldır Batılı olmaya çalışan İstanbul modern bir kimliğe kavuşmanın gururunu yaşıyor. Avrupalı ya da değil... İstanbul dünyanın en cool şehirlerinden biri" diyerek İstanbul'u sayfalarına taşıdı. "Dergi yazıyı, "Avrupa belki Türkiye'yi kendi "Birlik"ine almayabilir. Eğer böyle bir şey yaparsa kesinlikle dünyanın sonu olmayacak. İstanbul kendini yeniden yaratmaya devam edecek. Ve belki de daha da enerjik olarak bunu yapacak. İstanbul sokaklarının sesini hatırlayın. Avrupa, Türk, Balkan, Ortadoğu ezgileri; hepsi bir arada farklı fakat çok güzel bir armoni oluşturuyor" diye tamamladı." Kaynak: http://www.haberx.com/n/206750/dunya...i-istanbul.htm |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|