Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Sosyal Güncel Geyik > Güncel Konular Haberler

Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-07-30, 12:49
pembekedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2005
Nerden: Neverland
Mesajlar: 1.804
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/8
pembekedi will become famous soon enoughpembekedi will become famous soon enough
Standart Havale Bilgiler

From: "FINANSBANK GELEN HAVALE BILDIRIMI FNNTRIBSOP"<destek@finansbank.com.tr>

Sayin Finansbank Musterisi;

Hesabiniza 27/Temmuz/2005 tarihinde Murat KAYA tarafindan 330 YTL. havale edilmistir. Yapilan havale ile ilgili ayrintilar asagidadir.
Gцnderen : Murat KAYA
Miktar : 330,00 YTL. ( Ьзyьz Otuz yeni turk lirasi )
Sube : Ankara / Merkez

Aciklama : -
Havale onay ve/veya red islemi icin asagidaki linkden internet bankaciligini kullanabilirsiniz. ve/veya hesabinizda gerekli incelemeleri yapabilirsiniz.
Size havale yapan kisinin bilgileri icin asagidaki linki kullanabilirsiniz.

https://intbank.fi***sbank.com.tr/FW...=onay&comp=400 ( Lьtfen Buraya Tiklayin.. )

------------------------------------------

tıklayıp siteye girildiğinde direkt trojen yükleniyo ve solda şifre isteyen bi kutucuk yapılmış. böyle şeyler yapanları kınıyorum bu fake maili de açmamanızı finansbanka konuyu bildiren mail göndermenizi öneriyorum.
__________________
"de" ekini ayrı yazdığınızda anlam kayboluyorsa, o "de" bitişik yazılır. herkes bilsin :)
Alıntı ile Cevapla

  #2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-07-30, 12:53
pigeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şaman
 
Üyelik tarihi: Feb 2005
Nerden: Ankara
Mesajlar: 2.979
Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/11
pigeon will become famous soon enoughpigeon will become famous soon enough
Standart

bana da şimdi geldi bu mail.. yazını okudum da girmedim allahtan..
Alıntı ile Cevapla

  #3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-07-30, 13:49
silenceofdarkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2004
Mesajlar: 1.023
Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %0/0
silenceofdarkness is an unknown quantity at this point
Standart

ya nasil olur orijinal adres http://www.finansbank.com.tr

linktedi adres : https://intbank.finansbank.com.tr
com.tr li domainden boyle bir şeyi kim nasil yapabilir
https://www.finansbank.com.tr
subdomain ile yapmışlar mi yoksa sizin mi yanlışınız var
Alıntı ile Cevapla

  #4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-07-30, 14:00
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Apr 2005
Mesajlar: 1.119
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
h4x0r is an unknown quantity at this point
Standart

verdiğiniz linkte sorun yok kontrol ettim
Alıntı ile Cevapla

  #5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-07-30, 14:23
pembekedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2005
Nerden: Neverland
Mesajlar: 1.804
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/8
pembekedi will become famous soon enoughpembekedi will become famous soon enough
Standart

fake olmaması mümkün değil arkadaşlar bi kere benim finansbankla alakam yok ikincisi bu mail pek çok kişiye gitmiş. ve de verilen siteye girildiğinde virüs yerleştiriliyor pc e. finansbanka mail atıp durumu bildirdim.
__________________
"de" ekini ayrı yazdığınızda anlam kayboluyorsa, o "de" bitişik yazılır. herkes bilsin :)
Alıntı ile Cevapla

  #6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-07-30, 14:27
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Apr 2005
Mesajlar: 1.119
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
h4x0r is an unknown quantity at this point
Standart

verdiğiniz adres bankanın kendi adresi virus olması imkansız
Alıntı ile Cevapla

  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-07-30, 14:34
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 10
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
fdiker is an unknown quantity at this point
Standart

Arkadaş buraya kopyala yapıştır yapmış, ancak o mailin kaynak kodlarına bakarsanız yönlenilen adres farklı bu tarz maillere itibar etmeyin ettirtmeyin.
Alıntı ile Cevapla

  #8 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-08-02, 13:20
pembekedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2005
Nerden: Neverland
Mesajlar: 1.804
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/8
pembekedi will become famous soon enoughpembekedi will become famous soon enough
Standart

Sayın pembekedi,

İlginize teşekkür ederiz.

Finansbank, hiç bir zaman e-posta yolu ile müşterilerinden bilgilerini vermesini ya da güncellemesini istemez. Bilgilerinizi isteyen bu tip bir e-posta almanız durumunda; bu e-postayı silmenizi ve 444 0 900 Finansbank Telefon Bankacılığı’na durumu bildirmenizi rica ederiz.

Müşterilerimizi bu tip durumlardan korumak için alınabilecek önlemler konusunda bankamız gereken hassasiyeti göstermektedir.

Saygılarımızla,

Finansbank A.Ş.
__________________
"de" ekini ayrı yazdığınızda anlam kayboluyorsa, o "de" bitişik yazılır. herkes bilsin :)
Alıntı ile Cevapla

  #9 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-08-03, 08:40
Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2005
Nerden: Turkey
Mesajlar: 196
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Winner Gambler is an unknown quantity at this point
Standart

bu sayfayı acinca bilgisayara trojan mı yüklüyor.? keylogger filanda yüklüyor mu acaba.? acildiginda birsey sormuyor.. nasil yüklüyor trojanı? peki nasıl temizleriz bunu?

www.winnergambler.com - www.onlinecasinoltd.com
www.poker7x24.com - www.bet7x24.com - www.casino7x24.com
Alıntı ile Cevapla

  #10 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-08-03, 11:38
crawler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2005
Nerden: Istanbul
Mesajlar: 897
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
crawler is an unknown quantity at this point
Standart

olay şu

url farklı , kaynak farklı

http://www.finansbank.com.tr tıklayın diyor http://212.2.2.2/serefsiz_dolandiriciyiz/sovunbize.html gibi bir adrese yonleniyor.
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google Havale Bölümünü Kaldırdı sfenx29 Google Adwords 1 2006-05-26 09:44
Teklif: havale -> paypal GNeRaL Paypal E-Gold 4 2006-02-14 22:57
Hostingh Hakkında Bilgiler hostingyardim.com Yeni Site Tanıtımları 10 2005-11-06 16:40
Trojen Hakkında Bilgiler M.CoRLeOnE Virus Spyware Spam 11 2005-01-24 10:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:09 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0

Firefox