![]() |
|
||||
|
Moda heryerde modadır, illa modadan bahsederken samsunda düzenlenen defilelerdeki sonbahar kış kreasyonlarından bahsetmek zorunda değilsin. Bence ideal bir kent-yaşam/kent-portal projelerde olmazsa olmazlardan biridir bu. Üstelik pro düşünüyorsan uzun vadede reklam almak şansın da fazla olur.
|
Tasarımını da biz yapalım mı?
)"ne koyayım ki moda bölümünün içine şimdi ben?" cümlesi zaten modanın özüne aykıdırıdır. Günün trendlerine göre daha genel nitelikli sitelerden içerik konusunda yardım alabilirsin. Tabi ki bunu Samsun'daki kitleye uygun hale getirmek de senin elinde. Örnek vermek gerekirse: Eğer samsunda hiç HEDEHÖDÖ markası mağazası yoksa, ve o günlerde moda HEDEHÖDÖ giymekse Samsun Portalında HEDEHÖDÜden bahsetmek abesle iştigaldir. Ancak ona alternatif trendlerden bahsedilebilir. (Ne dedim ben?)
|
ozaman şöyle yapayım gidim bi HEDEHÖDÖ mağazasına diyeyim adamlara ben sizin reklamınızı yapacam sizin ürünlerinizi çok güzel tanıtacam.kabul ederlerse hem para alırım hem bölümün içi dolar.yok etmezlerse bi kaç yer daha dolaşırım oda olmazsa bizim arkadaşın babasının yerindeki şeyleri tanıtırım
|
|
||||
|
Alıntı:
) öyleee kaldı. Dur ya ne zamandır bakmıyorum ne halde artmıştır pelki durduğu yerde pr www.pendikliyiz.biz Artmış 2 olmuş |
|
||||
|
Alıntı:
Reklam almak için öncelikle reklam almayı umut ettiğin sektöre yönelik bir sayfa yapmalısın. Daha sonra oranın ziyaretçi istatistiklerini yazıcıdan çıkarıp esnaf yollarını arşınlayabilirsin. Bizim insanımızın internet, internette reklam konularına ne kadar yabancı olduklarını farkedip biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsin. O konuda diğer sektörlere nazaran emlakçılar ve oto galericiler daha iyiler. Mutlaka emlak ilan sayfası yapmayı unutma
| Stil | |
|
|