| | #1 (permalink) |
![]() Üyelik Tarihi: 6.03.2006 Mesajlar: 1,671 Beğendikleri: Beğeni Puanı: 17
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | yıllardır görmedim bu uygulamayı ama bugün bana da rastladı. Hesap işletim ücreti adı altında YAPI KREDİ 27 lira kadar ücret kesmiş... Bazı bankaların otomatik ödeme talimatı olanlardan kesmediğini okudum - kredi kartı ödeme talimatım da var oysa yapıkredide... Hesap işletim üceti kesmeyen banka varmı acaba piyasada ? |
| | Paylas |
| Sponsored Links |
| | #3 (permalink) |
![]() Üyelik Tarihi: 6.03.2006 Mesajlar: 1,671 Beğendikleri: Beğeni Puanı: 17
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | evet ben de az önce bank asya ya mesaj yazdım bu konuda bilgi almak için. internette gördüğüm kadarıyla garanti/ziraat/iş/yapıkredi hepsi kesiyor. 85K$ mümkün mü ayrıca 25 YTL kesilse koyarmı hesabında 85K $ gezen adama...Bizim gibi 3-5 kuruş sahiplerinden keserler. 15-20 senedir kullandığım banka bu olaydan sonra değişecek gibi. |
| | Paylas |
| | #4 (permalink) |
![]() Üyelik Tarihi: 4.10.2006 Mesajlar: 87 Beğendikleri: Beğeni Puanı: 0
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | maaş hesaplarından kesmiyor bazı bankalar (işbankası vs.) garanti.com.tr için Maaş Ödemesi yapılan müşterilerimizin sadece maaş hesabının bağlı olduğu vadesiz hesaplarından, Maaş Ödemesi yapan firmaların maaş ödemesi yaptıkları hesaplardan, Düzenli Ödemesi bulunan müşterilerimizin sadece ödemelerinin bağlı olduğu hesaplarından, İki veya daha fazla Otomatik Fatura Ödemesi bulunan müşterilerimizin faturalarının bağlı olduğu ana hesaplardan (31 Mart – 30 Haziran 2008 tarihleri arasında, en az bir fatura otomatik olarak ödenmiş ve ilgili hesapta iki adet ürün halen açık ise), almıyorlar. |
| | Paylas |
| | #10 (permalink) |
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006 Mesajlar: 812 Beğendikleri: Beğeni Puanı: 0
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arkadaşlar Türkiye'de böyledir işler. Adalet tökezlediği için, sivil toplum örgütleri susturulduğu için, dernekler, vakıflar sömürüldüğü için yasal boşluğu yakalayan azar azar parayı alıyor herkesten. Hesap işletim ücreti olur, adsl bağlantı ücreti olur, atık su vergisi olur, olurda olur... Biz millet olarak birlikte hareket edemedikçe hep sömürülürüz böyle. ![]() BiSoru V2 çıktı 2010 model 150 TL |
| | Paylas |
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın ! |
| Etiketler |
| almayan, banka, hesap, ucretİ, varmi, İsletİm |
| Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| |